nedeľa 20. novembra 2016

PUPA MILANO - kontúrovacia paletka, nové odtiene rúžov, matné metalické laky na nechty...

Ahojte! Dnešná recenzia bude venovaná produktom Pupa Milano, ktoré už niekoľko týždňov testujem a používam, tak dúfam, že vám budem môcť podať na ne čo najlepší názor. A o čo konkrétne pôjde?

Paletka Counturing & Strobing, rúže I'm v nových odtieňoch, transparentná kontúrovacia ceruzka na pery a kolekcia matných metalických lakov na na nechty.


Paletka Counturing & Strobing určená na vykontúrovanie a rozjasnenie tváre je dostupná v troch variantách. Ja mám odtieň medium, čiže v ponuke je ešte aj svetlejšia a tmavšia verzia. Každá z týchto palatiek obsahuje 1 rozjasňovač, 1 púder a 2 odtiene matných bronzerov. Produkty môžete používať všetky spolu alebo samostatne, podľa toho, aký efekt chcete odsiahnuť. Pigmentácia je veľmi dobrá, preto odporúčam pracovať opatrne a farbu pridávať z ľahka a postupne. Na zadnej strane krabičky nájdete aj pomôcku, ako jednotlivé typy tváre vykontúrovať a kde ktorý odtieň púdru použiť. S paletkou sa dá vytvoriť aj veľmi prirodzený naturálny look, ktorý len jemne zvýrazní črty tváre, ale aj dramatické kontúrovanie napríklad na fotenie, večerné líčenie atď. Rozjasňovač má krásny prirodzený odtieň, nie je ani veľmi zlatý, strieborný, ružový.. Jednoducho dodá lícnym kostiam či vnútorným kútikom krásny prirodzený lesk, ktorý je ale dostatočne výrazný, aby bolo vidieť, že ste rozjasňovač použili, pretože niektoré rozjasňovače sú buď príliš nevýrazné alebo naopak majú veľmi hrubé trblietky. Ani jedno z toho našťastie nie je prípad tohto produktu :)






Ďalšími skvelými produktami, ktoré pribudli v sortimente Pupa Milano sú nové odtiene rúžov I'm. Ja som na vyskúšanie dostala 4 odtiene ideálne na jeseň. Všetky sú krásne pigmentované a hydratačné. Na perách mám vždy nanesenú jednu vrstvu. Škoda len najtmavšieho odtieňa, ktorý vyzerá v balení tmavohnedo a na perách je skôr bordovofialový. Je ale veľmi podobný fialovému odtieňu z jesennej limitky Velvet Garden, takže ak ste ho vtedy nestihli uloviť, teraz máte opäť šancu :)


Zľava: 314, 111, 414, 415

Odtieň 111

Odtieň 314

Odtieň 414

Odtieň 415

Pomocníkom k akejkoľvek farbe rúžu alebo lesku je transparentná ceruzka na pery, ktorá bráni rozpíjaniu farby. Vytvorí neviditeľnú bariéru a udrží rúž/lesk na mieste.


Laky na nechty Metallic Matt prinášajú spojenie dvoch trendov, metalických a matných povrchov. Nevedela som si veľmi dobre predstaviť, ako bude takéto spojenie fungovať, ale efekt je veľmi zaujímavý a páči sa mi. Pri svetlejšom odtieni treba naniesť tri vrstvy, inak postačujú dve. Výdrž je cca 3 dni. 

Zľava: 001, 008, 004, 012


Ako sa vám nové produkty páčia?

A nezabudnite pozrieť aj na vianočnú limitku, ktorá je už v predajniach!

Majte sa krásne!

11 komentárov:

  1. jooooj pekné sú tieto nové produkty :) tie rúže, nádhera! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa veľmi páčia :)) A tie rúže Pupa naozaj vie! :)

      Odstrániť
  2. no už viem ako idem využit narodeninovú zlavu , náhodou nemáš skusenosti s ich paletkami očných tienov
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletky sú podľa mňa fajn, ale určite treba poriadne obzrieť tester a skontrolovať, ako je pigmentovaná :)

      Odstrániť
  3. Konturovacia paletka vyzerá super a tie rúže majú božské odtiene!!

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nad tou kontúrovacou paletkou rozmýšľam...odporúčaš ju teda? si s ňou spokojná, či máš aj lepšie produkty na kontúrovanie? môj svätý kontúrovací grál (púder) od Catrice mi dochádza, fakt potrebujem niečo nové.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa odporúčam :) Myslím, že aj dosť dlho vydrží a efekt je super :)

      Odstrániť
  5. tie ruže su krasne chcela by som skusit nejaky ten od pupy páči sa mi 111 a 415. Ale obchodik u nas nikde nemame takže uvidim kde na to natrafim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To som ani radšej nemala vidieť :D Všetky produkty sú krásne a vidím to tak, že zajtra do Pupy musím hneď zájsť :D :)

    http://www.ellenya.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je taková nádhera!! Se kochám, ty produkty jsou vždy nádherné, ale já jsem stále neměla možnost se na tu kosmetiku někde mrknout, osahat si produkty a tak, tak jsem furt nic nezkusila. Ale vše vypadá úžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zrovna čekám na tu konturovací paletku od Pupa a moc se na ní těším :-) a ty rtěnky .... ufff krása

    OdpovedaťOdstrániť