nedeľa 11. decembra 2016

Suché šampóny Batiste - recenzia

Ahojte! Dnes vám napíšem môj názor na suché šampóny značky Batiste, ktoré sú také známe, že asi nie je možné, aby ste o nich ešte nepočuli. Ja som ich chcela vyskúšať už dlhšiu dobu a tak som sa odhodlala s príchodom jesene a zimy, kedy často nosím čiapky a vlasy pod nimi ľahšie stratia objem a zmastia sa. Na stránke elnino.sk som si vybrala 4 druhy, 2 v menšom 50 ml balení, ktoré je skvelé na cestovanie a do kabelky a dva vo veľkom 200 ml balení.

V ponuke je veľa druhov a vôní, ale moja voľba dopadla nakoniec takto:

blush - sladšia kvetinovo-pudrová vôňa
heavenly volume - silnejšia vôňa plus výraznejší objem
fresh - unisex svieža vôňa
tropical - kokosová vôňa
Ceny sa pohybujú na stránke zhruba od 2 do 5 €, záleží na veľkosti a type.



Použitie je veľmi jednoduché. Pretrepete nádobku, nastriekate ku korienkom, vmasírujete a vyčešete/klasicky upravíte. Veľa ľudí sa sťažuje, že suché šampóny zanechávajú svetlý povlak vo vlasoch. Mne sa našťastie nič také nestalo a po vmasírovaní už nebol produkt vôbec viditeľný. A ako účinkujú? Pre mňa efekt spĺňajú, ale nie je to nič, z čoho by som bola extrémne ohúrená. Umývanie o jeden deň posunúť vedia, ale nečakajte, že po nich budete mať vlasy svieže ako práve umýté. Musím ale povedať, že zo všetkých doteraz vyskúšaných suchých šampónov mi tieto sedia najviac a ak budem v budúcnosti potrebovať ďalší, tak zvolím Batiste. Bonusom sú krásne vône a pestré balenia.



Ako ste na tom so suchými šampónmi vy?

A skúšali ste už značku Batiste?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Ahoj Vierka , ďakujem za recenziu , pokukujem po nich už dlhšie ... lebo síce nie je nad pocit umytych vlasov , ale občas sa fakt stane , že sedím doma v papučiach a zrazu sa ozve kamoska , poďme hned na kavu !!:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve, niekedy jednoducho vlasy nie je čas umývať a už vôbec nie tie dlhé :D

      Odstrániť
  2. s batiste som zatiaľ najviac spokojná zo všetkých suchých šampónov, ktoré som mala možnosť vyskúšať. v lete som ich používala skoro pravidelne, pretože som nikdy nevedela, kedy ma niekto niekam zavolá a tak boli mojou záchranou. je pravda, že vlasy nevyzerajú rovnako ako umyté, ale v cope po nanesení šampónu skoro rozdiel nevidno. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, ak sa dajú do copu alebo drdolu, tak je ten efekt najlepší :)

      Odstrániť
  3. Mám doma Blush a tiež mi zatiaľ vyhovuje zo všetkých suchých najviac. Chcela by som si ale kúpiť ten na tmavé vlasy, pretože po tomto mi ostávajú trochu biele šmuhy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja s bielymi šmuhmi našťastie problém nemám, ale predsa len mám svetlejšie vlasy, tak to bude asi tým.. ale kamarátka má práve kvôli tomu ten na hnedé a je spokojná :)

      Odstrániť