utorok 31. januára 2017

Novinky Mary Kay + inšpirácia na líčenie

Ahojte! Po minulom nekozmetickom článku si dnes opäť dáme recenziu, ktorá bude spojená aj s líčením, aby ste mali inšpiráciu nie len na skvelé produkty ale rovno aj na to, čo s nimi môžete vytvoriť.

Mary Kay predstavila 16.1. 2017 nové produkty a ja som dostala príležitosť otestovať ich a napísať, čo si o nich myslím. Tentokrát sú v prevahe produkty starostlivosti o pleť a pokožku tela nad dekoratívnou kozmetikou, ale aj tak verím, že si medzi nimi každý nájde to svoje.

Začala by som tým, čo je mne najbližšie, a to sú samozrejme očné tiene. V týchto novinkách sa nachádzajú dve limitované paletky očných tieňov Pure Dimensions, jedna v neutrálnejších a jemnejších odtieňoch s názvom Maroccan Dunes a druhá výraznejšia a farebnejšia s názvom Maui Gardens.


Tiene sa nachádzajú v okrúhlych paletkách a hneď na prvý pohľad zaujme ich detailne riešený reliéf. Samotné tiene sú veľmi jemne namleté, takmer vôbec neprášia a intenzita sa dá regulovať pomocou vrstvenia alebo aplikovania na mokro.

Odtieň Maui Gardens je z dvojice paletiek ten výraznejší a priznám sa, že pre mňa aj zaujímavejší. Ako viete, tmavé a výrazné líčenie mám rada a tu ma už na prvý pohľad zaujala kombinácia zlatej, modrej a zelenej. Pigmentácia je veľmi dobrá a tiene sa ľahko nanášajú a vzájomne prepájajú. Avšak môže sa stať, že pri prílišnom "blendení" sa stratí z tmavších odtieňov ich farba a budú pôsobiť síce tmavo, ale zanikne ich výrazný pigment. 


Líčenie, ktoré som s nimi vytvorila a môžete ho vidieť nižšie, sa hodí aj na aktuálne plesy a rôzne večerné príležitosti. Zlatý tieň som naniesla do stredu a vnútorný aj vonkajší kútik som vytieňovala najprv zeleným a potom aj modrým tieňom. Na vnútornú linku som použila modrú kontúrovaciu ceruzku Mary Kay Dark Denim. 





Paletka s názvom Maroccan Dunes je oproti prvej omnoho jemnejšia, s odtieňami vhodnými aj na bežné denné líčenie a aj pre ženy, ktoré sa vo výrazných farbách necítia dobre a volia radšej neutrálnejšie odtiene. Tu je pigmentácia na sucho štetcom jemnejšia a treba tiene navrtsviť alebo ich aplikovať na mokro, ak by ste chceli docieliť večerné výraznejšie líčenie. 


Pri líčení, ktoré vidíte nižšie, som ich použila len na sucho a vytvorila som tak jemné líčenie na bežný deň. Vhodné je ale aj na večer, stačí ak k nemu pridáte výrazný rúž.



Medzi novinky patrí aj vynovená kolekcia Satin Hands s bambuckým maslom a vôňou bieleho čaju a citrusov. V sade sa nachádzajú 3 produkty, ktoré na seba nadväzujú. Prvým je ochranný zmäkčujúci krém, ktorý ma pokožku pripraviť na následnú aplikáciu zjemňujúceho peelingu. Ten pokožku jemne zbaví odumretých buniek a vyhladí ju. Posledným krokom je vyživujúci krém s bambuckým maslom, ktorý dodá pokožke potrebnú hydratáciu a výživu. Celá sada je uložená v priehľadnej plastovej taštičke, takže všetky produkty môžete mať stále pokope. Ja si zvyknem takúto "kúru" urobiť cca dvakrát do týždňa a hlavne teraz v zime mi veľmi pomáha. 



Posledným produktom v zásielke noviniek bol TimeWise Repair Revealing Radiance Peeling na tvár, ktorý narozdiel od bežných peelingov neobsahuje žiadne zrniečka, ktoré by pleť zbavovali odumretých buniek, ale pôsobí pomocou kyseliny glykolovej, ktorá nepotrebné bunky odstráni a zároveň pozitívne vplýva na nové bunky, ktoré sa dostanú na povrch. Má za úlohu zjednotiť tón pleti, rozjasniť ju a zjemniť vrásky. Tým, že neobsahuje abrazívne častice, je vhodný aj pre ženy s veľmi suchou pleťou a červenými žilkami. Odporúča sa od 45 rokov, čiže som ho automaticky posunula mamine a uvidíme, ako s ním bude spokojná. Používa sa maximálne dvakrát týždenne a to tým spôsobom, že sa nanesie večer na vyčistenú pleť, nechá sa 10 minút pôsobiť a zmyje sa teplou vodou. Následne sa použije nočný krém. Po jej otestovaní tu pridám aj jej názor a to, ako bola spokojná s výsledkami. 



Ktoré z noviniek vás zaujali najviac?

Dávate svojím rukám a pleti v zime špeciálnu starostlivosť?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. krásne si to spracovala :) líčenia sú úžasné, a naozaj ti tá tmavšia paletka viac sedí :) ja som si obľúbila tú jemnejšiu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To líčenie sa ti vydarilo, ako vždy ♥ Ja osobne mám radšej svetlú paletku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nadherne liceni ❤❤ paletky jsem uz na nejakem blogu obdivovala. Ten relief je bozsky. Zlepsit obal a vubec byvh nerekla ze jsou to stiny od Mary Kay.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčenie prekrásne, najmä to prvé. Strašne sa mi páči odtieň , ktorý Ti vznikol , ked si skombinovala zelenú a modrú. Do saténových rúk som sa zamilovala. Mám aj broskyňovú verziu, a ak ich porovnám mám pocit, že tieto nové majú akoby menej zrniečok v peelingu. No a peeling na tvár ma potešil veľmi :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. och tie tiene sú krásne!! :O ja som ešte nikdy nemala nič od Mary Kay :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekné líčenie :) a krásne tiene,vyzerajú zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť