štvrtok 5. januára 2017

Posledný výlet v roku 2016 - Den Haag

Ahojte! Ako ste oslávily príchod nového roku? Ja som bola dva dni v Prahe, ale budúci rok už zvolím asi pokojnejší Silvester, lebo v centre Prahy je tlačenica asi vždy, ale toto bol extrém :D Mrzí ma, že som ani nestihla pripraviť nejaké párty líčenie k tejto udalosti, ale bohužiaľ učenie na skúšku malo prednosť, tak dúfam, že to poriadne vynahradím aspoň inšpiráciou na plesy a večierky!

Dnes sa ale vrátime ešte do novembra, kedy som sa vybrala navštíviť kamarátku Simonku, ktorá študuje v Haagu v Holandsku. Takýto predĺžený víkend mi padol veľmi dobre, počasie vyšlo na jednotku a keďže mám odtiaľ veľa krásnych fotiek, tak som sa rozhodla o ne s vami podeliť. Pre informáciu, letela som z Viedne do Rotterdamu a odtiaľ sa dá priamo do Haagu dostať metrom za necelú pol hodinku.























Boli ste už v Holandsku? 

Aké výlety ste v roku 2016 absolvovali vy?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Prenádherné fotografie, fakt ..krása !! Vidno, že si si výlet užila:) . Ten pudrovoružový kabátik je TOP !!!
    NovorocnaGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Ten som si kúpila rovno tam, mal stáť 27 € a pri pokladni som zistila, že nebol precenený a stál smiešnych 9 € :)) Takže dobrá kúpa!

      Odstrániť
  2. Aj ja som rozmýšľala, že pôjdem na Silvestra do Prahy, ale všetci moji pražskí kamaráti mi povedali, či som normálna :D že všetci Pražáci odchádzajú na Silvestra z Prahy preč a že určite so mnou nepôjdu nikam xD Takže som ostala doma xD
    A fotky sú krásne :) V Holandsku som ešte nikdy nebola, ale rada by som sa tam pozrela.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, tak ťa varovali dopredu :D Ale tak Praha je moja srdcovka, takže som sa nad to povzniesla :)) A ďakujem!

      Odstrániť
  3. Nádherné fotografie len tak ďalej!! :)

    OdpovedaťOdstrániť