streda 18. januára 2017

Too Faced Chocolate Bare - recenzia

Ahojte! Dnešná recenzia bude venovaná mojej makeupovej láske, ktorú vlastním už takmer rok, ale napriek tomu, že ju používam od vtedy nonstop, som sa k recenzii dostala až teraz. Čo ale vôbec nevadí, aspoň vám môžem napísať moje dojmy po naozaj dôkladnom otestovaní!


Túto paletku som tak priebežne registrovala, ako asi väčšina z vás, na rôznych blogoch, instagrame... Ale nikdy som po nej vyslovene netúžila. Keď som ale bola v Cannes a Sephora bola 3 kroky od hotela, tak som tam samozrejme zablúdila a keď som ju uvidela na vlastné oči, tak bolo rozhodnuté! A že to bolo najlepšie makeupové rozhodnutie za poslednú dobu, uvidíte na fotkách nižšie. Ak by vás ešte zaujímala cena, stála myslím okolo 50 €. Ceny sa určite na rôznych miestach môžu líšiť, ale myslím, že všade sa to bude pohybovať okolo tejto sumy. Tá mi vzhľadom k počtu tieňov v paletke nepríde vôbec vysoká. Každý tieň tak vyjde niečo cez 3 € a to je na tiene tejto kvality naozaj skvelá cena.



Paletka sa nachádza zabalená v ružovej krabičke, na ktorej nájdete zo zadnej strany aj popis tieňov. Vnútri sa už nachádza samotný kovový a veľmi pevný kvalitne vypracovaný obal a aj návod na pár typov líčení, ktoré s paletkou môžete vytvoriť. Po otvorení vás ako prvé neminie vôňa. Sladučká čokoládová, ako inak. Keďže tieto tiene sú vyrobené z kakaového prášku, tak podľa toho aj chutia. Dlho som odolávala vyskúšať to, ale práve pri líčení na Silvestra prišla tá vhodná chvíľa a áno, sú sladké! Vráťme sa ale k ich zamýšľanej funkcii :) Nafotila som vám swatches, aby ste mohli zhodnotiť pigmentáciu aj samé, ale za mňa som naozaj spokojná. Až na svetloružový tieň Strawberry Bon Bon, pod ktorý je vhodné dať zvýrazňujúci podklad, sú všetky naozaj krásne pigmentované a veľmi dobre sa do seba zapracovávajú. Takmer vôbec neprášia a jediná vec, čo mi je ľúto, je to, že fialové trblietavé tiene po nanesení na viečko väčšinu trblietok niekde cestou stratia. Ak ich však nanášate len plochým štetcom a do viečka ich vtláčate, potom dostanete do líčenia aj požadované trblietky. Dva väčšie tiene sú myslím, že vybrané naozaj dobre. White Chocolate ja skvelý pod obočie na presvetlenie a Champagne Truffle je použiteľný ako rozjasňovač!





S tieňmi dokážete vytvoriť nespočet líčení, či už denných alebo večerných. Moja obľúbená kombinácia na denné líčenie je Salted Caramel do záhybu oka a Marzipan, čo je mimochom môj úplne najobľúbenejší tieň z celej paletky, na celé pohyblivé viečko. Ak chcem líčenie zvýrazniť pridám aj tmavší tieň, napríklad Semi-Sweet, k vonkajšiemu kútiku. V poslednej dobe som si ale veľmi obľubila kombinovať ružovo fialovo/bordové odtiene, čiže Amaretto, Black Forest Truffle či Cherry Cordial. 




V tomto líčení vidíte na celom viečku môj milovaný odtieň Marzipan a linka je vytvorená s tieňom s názvom Haute Chocolate. 



Toto líčenie je o niečo výraznejšie, na celom viečku je tieň Milk Chocolate a horná aj dolná linka je spravená pomocou tieňu Candied Violet.


Čo na túto krásku hovoríte?

Máte/nemáte?

Aké ďalšie produkty od Too Faced by ste mi odporúčali? 

Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. Nedávno jsem ji dostala a jsem z ní nadšená :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa teším! Ja na ňu nemôžem povedať krivé slovo :)

      Odstrániť
  2. tak tá je nádherná! :) ono tie kvalitnejšie paletky asi začínajú na 50€ a viac...ale máš pravdu, že sa to oplatilo,nádherné farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak včera som triedila bločky a náhodne som našla aj ten zo Sephory a stála dokonca len 44 €! Čiže naozaj nie je o čom :)

      Odstrániť
  3. Tá paletka sa mi veľmi páči, či už kombináciou odtieňov alebo dizajnovo!:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka je to nádherná! :) Už nějakou dobu nad ní přemýšlím, ale mám doma podobné, tak nevím, jestli bych ji využila, ale tenhle článek mě zase trošku ujistil, že ji potřebuju :D.
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež veľa iných, kde by sa našli aj poobné odtiene, ale kvalitou mi táto vyhovuje najviac :)

      Odstrániť
  5. Too Faced paletka je jednoznačne jeden z mojich kozmetických snov :) Má fakt krásne farby a super pigmentáciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dostala jsem ji k Vánocům a taky se na ni nemuzu vynadivat a porad si ji "setrim" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poriadne sa do nej pusť, ja ju používam naozaj často a ubúda z nej veľmi pomaly :)

      Odstrániť