utorok 7. februára 2017

Dermacol novinky - 16 hodinové rúže, očné tiene v tyčinke

Ahojte! Dnešný článok bude plný dekoratívnej kozmetiky od značky Dermacol, ktorá ma nedávno potešila krásnym balíčkom. Hlavnú úlohu v ňom hrali nové odtiene 16 hodinových tekutých rúžov a krémové tiene vo forme tyčinky.


Začala by som rúžmi, na ktoré som bola veľmi zvedavá, pretože už dávnejšie som jeden odtieň vyskúšala a doteraz ho vo výdrži asi nič neprekonalo. Keby vás zaujímala táto staršia recenzia, nájdete ju TU. V skratke sa tieto rúže Dermacol 16 H Lip Colour skladajú z dvoch častí. Prvej "farebnej", ktorá sama o sebe schne do matného finishu a je možné si rúž ponechať aj takto. Druhá časť je priehľadný balzam/lesk, ktorý pery zvláčňuje a dodáva lesklý vzhľad. Takže je na vás, na ktorú variantu budete mať aktuálne chuť.

Zhora dole odtiene: 12, 10, 11

Aplikátor je klasický penový a umožňuje naniesť rúž rovnomerne a precízne. Výdrž je naozaj skvelá, prežije pitie aj jedenie a aj keď som ho celých 16 hodín na sebe nemala, keďže som ho skôr stihla odlíčiť, tak naozaj nemá problém vydržať napríklad celú pracovnú dobu. Musím pochváliť aj, podľa mňa, vynovené zloženie, keďže vysušuje pery omnoho menej ako môj prvý vyskúšaný odtieň, takže nosenie je veľmi príjemné. Problémom je ťažšie odličovanie, takže ak máte po ruke mastnejší odličovač, odporúčam použiť ten.


Najsvetlejší odtieň má číslo 11 a je to svetlá ružová, v ktorej ma dosť prekvapili trblietky. Pri tomto odtieni nie je krytie plné, čo mi vyhovuje, lebo inak by mi takáto svetlá farba určite nesvedčala. V tomto prípade odporúčam naniesť aj lesklú vrstvu, celkový efekt je potom krajší.


Ďalší odtieň nesie číslo 10 a hneď sa stal mojou srdcovkou. Aj keď sa v balení javí skôr do červena, v skutočnosti je to krásna svietivá ružová, ktorú nosím hlavne v matnej verzii.


Posledná farba s číslom 12 má staroružovohnedý odtieň, ktorý je podľa mňa veľmi univerzálny a bude svedčať väčšine. Hodí sa k jemnému ale aj večernému líčeniu, takže u mňa určite nájde svoje využitie. 


Ďalšou novinkou sú krémové tiene vo forme tyčinky Dermacol Long Lasting Intense Colour, ktoré som dostala na vyskúšanie v 5 odtieňoch. Jednotlivé farby sú, ako rúže, označené len číslicou. Tiene sľubujú dlhú výdrž, čo môžem potvrdiť, že aj spĺňajú. U krémových tieňov mám vždy obavy zo zhlukovania sa v záhybe oka, ale v tomto prípade sa to našťastie vôbec nestalo a tiene držali od nanesenia až po odlíčenie. Tým, že sú krémové, sú podľa mňa vhodné najmä na rýchle líčenie, keď nemáme čas na precízne tieňovanie a nanášanie štetcami. Ja som ich pri oboch líčeniach, ktoré uvidíte nižšie, rozotierala len prstami a myslím, že napriek tomu vyzerajú na očiach veľmi pekne. 


 Jednotlivé odtiene sprava do ľava: 1, 7, 8, 3, 5.

Aj keď modrým tieňom vo všeobecnosti veľmi nefandím, v tomto prípade ma tmavomodrá farba číslo 5 veľmi zaujala! Pri tomto líčení som naniesla svetlomodrý tieň číslo 3 do záhybu oka smerom hore. Následne som celé horné aj spodné viečko vykreslila tmavomodrým tieňom a zapracovala ho prstami. Pod obočie a do vnútorného kútika som naniesla najsvetlejší odtieň číslo 1. 


Druhé líčenie je jemnejšie a použila som pri ňom odtieň 1 v prvej tretine viečka a pod obočie a odtieň 7 na zvyšné dve tretiny a pod dolnú líniu rias.


A tu je už celé líčenie s použitím nových očných tieňov aj 16 hodinového rúžu v odtieni 12.




Čo na novinky hovoríte?

Vyskúšali ste už niektorý odtieň z týchto trvácnych rúžov?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Krásne novinky ! Ja som si akurát včera zadovážila ten dlhotrvácny lesk a neverila som tomu, že lesk takto vydrží.. veru držal riadne, dokonca som mala trocha problém s odlíčením :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držia naozaj poriadne :)) A s odličovaním sa treba popasovať :)

      Odstrániť
  2. iba nedávno som začala používať matné rúže a hneď sa stali mojou srdcovkou, momentálne pokukávam po ďalších a ďalších odtieňoch, aby som našla svojich obľúbencov, títo vyzerajú ako dobrí adepti. :)) najviac sa mi páči ten ružový odtieň a hneď potom aj nude

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten ružový je úžasný a na prichádzajúcu jar skvelá voľba :) A keďže má super výdrž, tak sa netreba ničoho báť!

      Odstrániť