piatok 10. februára 2017

Guerlain Écrin 2 Couleurs 10 Cygne Noir - líčenie

Ahojte! Tiene, ktoré uvidíte v dnešnom poste, mám doma už takmer rok a vlastne neviem, prečo som sa k nim dostala až teraz. Paletku Guerlain Écrin 2 Couleurs v odtieni 10 Cygne Noir som si kúpila v parfumérii Marionnaud, keď som ju našla v zľave za 10 €, čo je na tiene tejto značky a hlavne v takomto balení naozaj super cena. Ďalším dôvodom bolo aj to, že som ich už mala vyskúšané v inom odtieni (recenzia TU), takže som vedela, do čoho idem a že budem spokojná. Bohužiaľ ale neviem, či sú ešte v predajniach dostupné, ale na oficiálnej stránke Guerlain som ich našla, tak skúste pozrieť. Ak aj nie tento konkrétny odtieň, tak aspoň ostatné, pretože sú tam naozaj rôzne krásne farebné kombinácie :)


Tiene sa nachádzajú v krabičke a ešte v semišovom vrecúšku. Vnútri nájdete veľké zrkadielko a aplikátor. Obal je samozrejme kvalitný a pevný. Tiene sú vyrobené vo Francúzsku.








Pri líčení som zámerne nepoužila žiadny iný tieň okrem tých, ktoré obsahuje paletka. Baklažánovú farbu som naniesla na celé viečko a aj pod spodné mihalnice. Vonkajší kútik som stmavila sivým trblietavým tieňom. Ak by som tiene navrstvila, dalo by sa vytvoriť ešte dramatickejšie líčenie. Ku výrazným očiam som zvolila už len tekutý rúž Estee Lauder v odtieni Vinyl Rose.






Páčia sa vám takéto farby?

Zvyknete nosiť výraznejšie nalíčené oči aj na deň?

Majte sa krásne!

PS: Založila som si k svojmu osobnému účtu na instagrame ďalší, ktorý bude venovaný výhradne práve líčeniu, blogu, recenziám atď., tak ak máte záujem, budem rada, ak sa ku mne pripojíte na @kesulatko_makeup !

6 komentárov:

  1. Je to krásna farebná kombinácia, ale takéto tmavšie tiene nezvyknem úplne používať, takže u mňa by sa príliš nevyužili.
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja naopak nosím tmavšie tiene aj bežne na večeru, kávu atď, takže pre mňa sú ideálne :)

      Odstrániť
  2. Milujem takéto tiene ktoré su praktické a predsa tak luxusne vyzerajú ! :) krása ! a to líčenie je krásne tiež ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! :) Mňa to balenie neprestane baviť asi nikdy, fakt je krásne luxusné a praktické zároveň :)

      Odstrániť
  3. to balenie! och bože! :)
    inak sranda že vyzerajú na očiach inak ako v paletke :) ale myslím, že oveľa krajšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kráása, že? :) Vyzerá to úplne inak, ako keď je balenie čierny plast. A máš pravdu, tá farba je na viečku odlišná, ale mýslím, že využiteľnejšia :)

      Odstrániť