piatok 24. februára 2017

HairPLUS sérum na riasy - recenzia, fotky PRED a PO

Ahojte! Pred pár mesiacmi prebiehala na portáli Blogerky.cz výzva s eshopom skinso.cz, v rámci ktorej dostali blogerky na vyskúšanie sérum na riasy a obočie HairPLUS. Ja som toto sérum registrovala už dávnejšie počas mojej brigády v parfumérii a už tam som na neho počúvala chvály, tak som sa výzvy rada zúčastnila! Sérum som sa ale nakoniec rozhodla podarovať sestre, ktorá vtedy akurát uvažovala nad kúpou, tak som jej to takto uľahčila. A ako je po 5 týždňoch používania spokojná? Uvidíte nižšie!







Sérum je v balení s objemom 4,5 ml a nanáša sa klasicky vo forme linky. Sérum je najpraktickejšie nanášať večer po odlíčení na suchú pokožku pred spaním. Stačí malé množstvo a štetčekom prejdete popri línii horných mihalníc, použiť ho môžete aj na podporu rastu obočia. V zložení sa nachádzajú rastlinné výťažky a panthenol a krajinou výroby je Nemecko. Počas testovania nemala sestra žiadne nepríjemné pocity ani nežiaduce reakcie, takže po stránke bezpečnosti bola maximálne spokojná. Sérum zatiaľ používa 5 týždňov a keďže sa prvé výsledky majú dostaviť už po 4 týždňoch používania, tak samozrejme, že by výsledok už mal byť viditeľný.

A tu už sú fotky pred a po 5 týždňovom používaní. Zatiaľ sme so sestrou zhodnotili, že viditeľné je hlavne zhustenie mihalníc, ktoré sa prejavilo v značnej miere. Optimálne výsledky by sa mali dosiahnuť po 8 týždňoch, takže bude v používaní ďalej pokračovať a sme zvedavé, či nastane taký progres aj v dĺžke rias.



Na tejto fotke pekne vidieť aj dĺžku a vytočenie, takže riasy po nalíčení vyzerajú naozaj krásne. 


Máte s nejakým sérom na riasy skúsenosť aj vy?

Podeľte sa o ňu v komentároch! 

Majte sa krásne!

2 komentáre:

  1. toto sérum je teraz na mojom pomyselnom wishliste, tak som rada, že si o ňom napísala :) pouvažujem nad jeho kúpou, lebo naozaj ako pozerám v recenziách tak funguje! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. používam ho už od septembra a som maximálne spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť