utorok 21. februára 2017

Plesové ružovo-zlaté líčenie

Ahojte! Tento týždeň začal celkom náročne, keďže včera bol prvý deň nového semestra a hneď ma čakal 9 hodinový labák a samozrejme nechýbal ani test na uvítanie. Farmácia v Bratislave, zoznámte sa. Prejdime ale k príjemnejším veciam. V stredu ma čaká veľmi pekná akcia v Prahe spojená s blogom, tak určite sledujte instagram, kde uvidíte viac! V piatok idem do Viedne na koncert Milky Chance a do toho musím postíhať ešte pár plesových líčení, takže bude to nabité, ale na všetko sa už veľmi teším! A keďže som sa jedného plesu zúčastnila minulý týždeň aj ja, tak vám dnes ukážem líčenie, ktoré som na túto príležitosť zvolila.




Tu sú hlavní "aktéri" tohto líčenia. Ružový tieň vo vonkajšom a vnútornom kútiku je z paletky Gabriella Salvete odtieň Rose, ktorá ma skvelú pigmentáciu a výbornú výdrž. Do stredu som naniesla svetlý tieň so zlatými odleskami z tej istej paletky a na neho som aplikovala NYX Glitter Primer a potom som plochým štetcom popritláčala sypké pigmenty NYX v odtieni Vegas Baby. Nasledovali už len umelé mihalničky Red Cherry, riasenka a tmavohnedá ceruzka do vnútornej línie oka. Pery som zvýraznila s krásnym bordovým odtieňom rúžu NYX Liquid Suede  - Vintage. Lícne kosti som vykontúrovala a následne rozjasnila pomocou paletky NYX Love Contours All, ktorá obsahuje 2 kontúrovacie púdre, 2 rozjasňovače, 2 púdrove tiene na obočie a 9 očných tieňov. 





Ako sa vám toto líčenie páči?

Zúčastnili ste sa nejakého plesu tento rok aj vy?

Aké líčenie ste zvolili?

Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. krásne líčenie, dokonale sadlo k šatám, v ktorých si bola nádherná!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekné :) tie pigmenty NYX sú super..inak ja si myslím, že ty ani umelé mihalnice nepotrebuješ :) ale chápem, že na plesové líčenie je to veľmi vhodné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Tie pigmenty som si veľmi obľúbila, hlavne v tomto odtieni sú použiteľné v mnohých líčeniach. A umelé mihalnice som chcela prevetrať, ale dĺžkou boli ako moje vlastné, tak mi ich aspoň zahustili :)

      Odstrániť
  3. To je veľmi pekné líčenie. Výrazne, uplne hodiace sa na taku priležitost. Ja som tento rok nebola na žiadnom plese.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úúúplne krásne líčenie, celkom si ma inšpirovala, v sobotu idem pracovať na významnú večernú udalosť a možno zvolím niečo na tento štýl :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Som rada, že som možno pomohla s výberom líčenia :)

      Odstrániť