utorok 9. januára 2018

Spring Wishlist

Ahojte! Typ príspevku, aký si dnes u mňa prečítate, je na blogu úplne prvýkrát (a to je za tú dobu už naozaj čo povedať). Rozhodla som sa zostaviť si wishlist a to nie len tak hocijaký, ale rovno jarný! Keďže ma zima veľmi neberie (momentálne mi vyhovuje, že je zatiaľ veľmi mierna), tak sa už neviem dočkať jari a toho, keď odložím všetky bundy, kabáty, čapice atď. A keďže sú momentálne zľavy, tak by som niektoré z týchto kúskov mohla uloviť aj za lepšie ceny!

Ako vidíte, wishlist je zostavený z jednoduchých modelov, pretože také nosím väčšinu času najradšej. Najľahšie sa kombinujú, človek nemusí dlho rozmýšľať a ušetrí si veľa času. A ten sa vždy hodí!



1. Šedý sveter - svetríky sú využiteľné v zime aj na jar a ja ich veľmi rada nosím aj s koženou bundou alebo samotné. Tento rok sa mi konečne podarilo zohnať červený, ale v šedej farbe mi stále chýba. Chcela by som voľnejší, ale už nie príliš hrubo a teplo pôsobiaci. Plánujem pohľadať v Zare a H&M, ale ak máte lepšie tipy, tak sem s nimi!

2. Rifľová sukňa - takú som nemala už veľmi veľmi dlho, ale keďže klasické retro džínsové šortky nosím často a rada, tak si myslím, že by sukňa mohla byť pekné oživenie. A taktiež nepôsobí ešte príliš letne, takže by mala využitie aj s kotníkovými čižmami alebo teniskami.

3. Opasok s kovovou prackou - tento produkt som si už medzičasom stihla z wishlistu odškrtnúť. Ideálny opasok som hľadala celkom dlho, ale nakoniec som ho našla na Asos. Určite odporúčam kupovať pravú kožu, pretože vydrží omnoho dlhšie a pri tak namáhanej veci, akou je opasok, sa to určite zíde. 

4. Tenisky New Balance - od tejto značky som tenisky zatiaľ nemala, ale veľa ľudí si ich chváli kvôli pohodlnosti a mne sa páči ich dizajn a veľký výber farieb, takže som sa predbežne rozhodla pre červenú (tú v poslednej dobe celkom rada zaraďujem do šatníka.) Ja som si pár modelov vyhliadla na stránke Spartoo.sk, takže musím ešte zvážiť, ktoré budú tie naj. Dámske tenisky tam majú od rôznych značiek a teraz aj v zľavách a s kódom WINSALES17 získate ešte dodatočnú zľavu na už zľavnený tovar.

5. Batoh - momentálne sú všetky moje kabelky odsunuté na druhú koľaj a nosím takmer permanetne sťahovacie vrecúška a užívam si, že mi nikde nič nezavadzia a mám stále voľné ruky. Chcem sa ale pozrieť už po niečom väčšom, čo by som prípadne mohla vziať namiesto kufra alebo cestovnej tašky aj na minivýlety a na to mi prišiel vhodný ruksak FjällRäven Kanken, ktorého dizajn sa mi niekedy strašne nepáčil, ale postupne mu prichádzam na chuť a v tejto červenej farbe by ideálne pasoval aj k novým teniskám!

6. Čierne slnečné okuliare - každé leto si hovorím, že si už kúpim nejaké kvalitnejšie a drahšie slnečné okuliare, ktoré mi vydržia viac sezón, ale vždy nakoniec skončím s nejakými z H&M-ka. Tak dúfam, že tento rok si ich už konečne doprajem a ideálne čo najskôr (že by odmena za štátnice?), aby som ich mala pripravené hneď, ako začne svietiť jarné slnko!

7. Parfém Gabrielle Chanel - táto nová vôňa je pre mňa jedna z najkrajších za poslednú dobu a aj keď ju niektorí ľudia kritizovali, že je na Chanel príliš svieža a jemná, tak mne sa práve páči, aká je nositeľná a príjemná a ak spotrebujem aspoň jeden z parfémov, ktoré mám otvorené, tak si ju zadovážim. 

8. Hodinky - dlho som nosila retro Casio hodinky, ale keďže sa mi ošúchal ciferník a zamietli reklamáciu, lebo vraj to je u nich bežné, pretože sa doteraz vyrábajú z tých istých materiálov, ako kedysi (naozaj výborné), tak sa začínam pozerať po iných a tentokrát by som zvolila asi strieborné prevedenie a klasický ciferník. Hľadám skôr jednoduchý dizajn, ale ešte vôbec nemám vybranú značku, tak budem rada za tipy!

Čo máte momentálne vyhliadnuté vy?

Chystáte sa využiť zimné výpredaje?

Majte sa krásne!


6 komentárov:

  1. Krásné kousky, držím palce aby se ti přání splnily. Já byla akorát dneska ve městě a něco málo jsem z výprodejů ulovila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja sa na ne ešte len chystám, tak uvidím, či nájdem niečo zaujímavé a vhodné :)

      Odstrániť
  2. Tiež som si na jar vyhliadla New Balance a objednala som si ich počas Black Friday akcií, lebo vyšli na výbornú cenu. Ale tyrkysové :) veľmi sa na nich už teším ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. s tými slnečnými okuliarmi si ma úplne trafila :D

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť