nedeľa 17. novembra 2019

Líčenie s kozmetikou GA-DE

Krásny deň prajem! Dnes by som vám rada ukázala tip na líčenie, pri ktorom som použila pre mňa doteraz neznámu značku kozmetiky GA-DE. Táto značka pochádza z Izraela a keď som dostala ponuku niečo si z portfólia tejto značky vybrať, tak som zostala veľmi milo prekvapená širokým sortimentom produktov a krásnymi farbami aj obalmi. Keďže sa snažím ale v poslednej dobe viac rozmýšľať nad tým, či dané produkty, ktoré sa ku mne aj v rámci spoluprác dostanú, dostatočne využijem, tak som si vybrala nakoniec iba paletku očných tieňov a ceruzku na obočie. U nás kúpite produkty tejto značky v parfumériách Marionnaud. 


Paletka očných tieňov GA-DE Velveteen Eyeshadow Palette 50 Bright Night Angel pozostáva z 9 odtieňov vo farbách champagne, ružovej až bordovej. V ponuke sú tieto paletky vo viacerých prevedeniach, pričom pomer matných/saténových/glitrových tieňov sa môže meniť. 



Túto konkrétnu paletku som si vybrala hlavne preto, že obsahovala aj glitrové tiene, na ktoré som bola veľmi zvedavá. Nakoniec som bola ale najviac nadšená z matných odtieňov, ktoré majú z celej paletky najvýraznejšiu pigmentáciu! Tesne za nimi sú tiene so saténovým efektom, s ktorými sa tiež veľmi dobre pracuje (jedine prvý biely perleťový odtieň je na tom pigmentáciou slabšie). Dva glitrové tiene sú tiež zaujímavé, ale ten, čo sa javí v paletke ako bordový, je nakoniec viac okrový/oranžový, čo je trošku škoda. Keby mám hodnotiť paletku ako celok, dala by som jej 8 z 10 bodov, z čoho vyplýva, že som s ňou celkovo veľmi spokojná a môžem ju odporúčať ďalej. 


A tu už vidíte oba produkty použité pri líčení. Lesklý tieň som nanášala do stredu viečka prstom, ako to robím pri väčšine očných tieňov tohto typu. Dostanete tak najvyššiu intenzitu aj lesk. Čo sa týka ceruzky na obočie GA-DE Idyllic Satin Eyebrow Pencil, tú mám v odtieni 200 Blonde Brown a vyhovuje mi jej skosený tvar a kefka na prečesanie na druhej strane. Pigmentácia je stredná, treba s ňou prejsť po niektorých miestach viackrát, ale vďaka tomu je vhodná aj pre začiatočníkov a nestane sa, že by ste skončili s neprimerane výrazným a neprirodzeným obočím. 






Poznáte kozmetiku GA-DE?

Zaujali vás jej produkty a toto líčenie?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Značku teda vůbec neznám, ale líčení jsi vytvořila, jako vždy, nádherné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som rada, že sa páči! A ak na značku natrafíš, tak hlavne na produkty na oči sa odporúčam pozrieť, mne veľmi vyhovujú :)

      Odstrániť
  2. o tejto značke som nikdy nepočula..ale líčenie sa ti naozaj podarilo :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Na našom trhu je pomerne nová, ale určite si zaslúži pozornosť :)

      Odstrániť