utorok 30. júna 2020

Pupa Milano Summer Escape - líčenie + recenzia

Krásny deň vám prajem! Dnes mám pre vás predstavenie letnej limitovanej kolekcie Pupa Milano s názvom Summer Escape. O tom, že limitky Pupa milujem vám už ani nemusím písať. Vždy som zvedavá, s akými obalmi a produktami v aktuálnej kolekcii prídu a nesklamali ani tentokrát!



Obaly kolekcie už na prvý pohľad evokujú leto a tak je to aj so samotnými odtieňami produktov. Spojenie červenej, medenej a modrej pôsobí elegantne a odvážne zároveň. A čo v tejto kolekcii nájdete? 


Metalické bronzové (Metallic Dream) a matné hnedo-červené (Terracotta Lover) mono očné tiene, ktoré sú vysoko pigmentované a pracuje sa s nimi krásne. Metalické tiene od Pupy vždy nanášam prstom, dosiahne sa tak intenzívnejší efekt. Balenie je pevné a obsahuje aj zrkadielko.

V kolekcii sa nachádzajú aj dva odtiene kajalových ceruziek na oči, v dvoch modrých odtieňoch 007 Ultramarine a 008 Midnight Blue. Tieto konkrétne som vyskúšať zatiaľ nestihla, ale všeobecne ceruzky od Pupy sú skvelo pigmentované a vytvoríte s nimi presné horné linky, ale dobre držia aj na vnútornej línii oka. 


Rozjasňovače od Pupy by u mňa vydali na samostatný článok. Podľa mňa majú najkrajšie rozjasňujúce púdre, ktoré v tejto cenovej kategórii nájdete. Ak chcete krajšie a prepracovanejšie obaly a textúry než v drogérii, ale nechcete investovať do drahých značiek z parfumérie, tak v Pupe nájdete ideálne riešenie. 

V tejto letnej kolekcii sa nachádza rozjasňujúci bronzujúci púder Summer Escape Marbled Bronzer.  Pre mňa je to taký hybrid medzi bronzerom a rozjasňovačom a záleží na vašej farbe pleti, ako ho budete viac využívať. Obsahuje svetlejšie a tmavšie časti a po zmiešaní dostanete bronzovú farbu s ružovým nádychom. Ja ho používam na zvýraznenie lícnych kostí a vďaka jeho odleskom sa mi ďalší rozjasňovač už nežiada použiť. 


Nižšie vidíte nanesený v jednej vrstve prstom bronzer, metalický očný tieň a matný očný tieň.


V kolekcii sú obsiahnuté aj produkty na pery, tentokrát v podobe zaujímavých Lip Dream, čo sú tekuté lesklé rúže s neskutočnou pigmentáciou. Na fotke nižšie vidíte nanesený odtieň 002 Red Desire v tenučkej vrstve. V ponuke je ešte tmavší 003 Cherry Juice (spodný na fotke) a oranžový 001 Orange Passion.

Keďže sa jedná o tekuté lesklé rúže, tak samozrejme treba rátať s otláčaním a menšou výdržou. Pre mňa sú to ale krásne efektné rúže, ktoré skvelo vykreslia pery a určite zaujmú. 



A ako to už býva zvykom, nafotila som vám produkty použité aj v líčení, aby ste mali inšpiráciu, aké líčenie s nimi dokážete vytvoriť. Pri tvorení tohto looku som použila oba očné tiene, rozjasňujúci bronzer a tekutý rúž v odtieni 002 Red Desire.







Ak vás z tejto kolekcie niečo zaujalo, tak momentálne je už na slovenskom aj českom eshope v zľave, takže si ju môžete kúpiť ešte výhodnejšie :)

Čo z kolekcie vás zaujalo najviac?

A ako sa vám páči takéto výrazné letné líčenie?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Nádherná limitka. Nejvíce se mi líbí oční stíny a ty rtěnky. Opět krásné líčení. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Očné tiene od Pupy sú nádherné, každá kolekcia obsahuje vždy krásne farby :)

      Odstrániť
  2. Pupa má kvalitné výrobky a chcem vyskúšať ich rozjasňovače a rúže.Krásne líčenie sa ti podarilo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozjasňovače odporúčam všetkými desiatimi! A rúže mám od nich najradšej klasické tuhé I'm Matt :)

      Odstrániť