pondelok 9. novembra 2020

MAC rúže v nude/ružových odtieňoch - recenzia + swatches

V dnešnom článku by som vám rada priblížila pár odtieňov z mojej zbierky MAC rúžov, ktoré sú vo veľmi nositeľných nude až ružových odtieňoch. Ja mám MAC rúže rada už niekoľko rokov a začala som si ich kupovať hlavne kvôli líčeniu neviest, pretože škála odtieňov je naozaj obrovská a našla som tam vždy také farby, ktoré som potrebovala. 

Pri rúžoch MAC je okrem odtieňu dôležitá aj textúra/finiš, ktorý daná farba má. Ja mám najradšej tie so Satin textúrou, ktorá kombinuje pohodlnosť krémového rúžu s polomatným "saténovým" efektom a dlhšou výdržou a taktiež finiš Amplified, ktorý je ultra krémový s vysokým krytím a pololesklým vzhľadom. V ponuke sú ďalej napríklad čisto matné rúže s označením Matte alebo krémové Cremesheen, so stredným krytím a stredne lesklým finišom. 


Balenie rúžov MAC je ikonické, keďže sa nezmenilo už dlhú dobu. Rúže sú v tmavosivom balení (ak sa nejedná o limitku, tam sa farby menia) s oblým vrchom a strieborným vnútrom. Na spodnej strane je vždy uvedený názov odtieňu a textúra. 

Nižšie vidíte swatche jednotlivých odtieňov a taktiež to, ako vyzerajú priamo na perách. 


MAC Amplified Blankety



MAC Satin Spirit



MAC Satin Faux



MAC Cremesheen Nippon



MAC Cremesheen Fanfare



MAC Cremesheen Speed Dial


Ktorý odtieň vás zaujal najviac?

Skúšali ste už rúže MAC a ak áno, ktoré odtiene sú vaše obľúbené?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Tyhle rtěnky jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi všechny odstíny, takže bych si určitě nějaké vybrala. Kdybych měla vybrat jen jeden, tak ten poslední. Nádherná barvička.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto sú práve také veľmi nositeľné odtiene takmer pre každého :) Tá posledná farba je pre mňa už taká na jar/leto :)

      Odstrániť