pondelok 16. marca 2015

#biodermawknd 2015 + VIDEO

Ahojte! Opäť tú máme začiatok týždňa a za mňa môžem povedať, že sa mi späť do reality veľmi nechce, keďže mám za sebou nádherný víkend so spoločnosťou Bioderma a ostatnými blogerkami :) Moji Insta followers už nejaké fotky priebežne videli (fotky aj ostatných blogeriek nájdete pod hashtagom #biodermawknd), ale samozrejme neukrátim ani vás ostatných! Zrkadlovku som mala so sebou takmer stále a okrem fotenia som aj natáčala, takže vás neminie ani video :)) - prepnite na HD kvalitu.



Víkend sa pre niektoré slovenské blogerky, ktoré nie sú z Bratislavy začal už v piatok, keď sme sa ubytovali v hoteli Mercure pri hlavnej stanici. Už vo vlaku som sa stretla s Peťou a Zuskou. Po ubytovaní sme si vybavili ešte menšie nákupy a pomaly sa vrátili na hotel, kde sme si oddýchli a išli na večeru už aj s Monikou, Luckou, Frederikou, Soňou a Dorotkou. Po večeri prišiel dezert s "nepravými" makronkami a samozrejme nemohlo chýbať ani dobré víno a pár miešaných drinkov, pri ktorých sa viac než dobre rozprávalo o všetkom, o čom sa ženy rozprávať môžu :))







V sobotu ráno na nás už čakal pristavený minibus s naším kamošom šoférom z minulého roka a mohli sme sa vydať na cestu :) Tentokrát bol naším cieľom Hotel Maximus v Brne, ktorý sa nachádza len kúsok od priehrady v krásnom tichom prostredí. Po privítaní sa so slovenskou a českou PR zástupkyňou Biodermy Luckou a Jankou sme si išli odniesť veci a už aj utekali na spoločný obed aj s českými blogerkami. Po dobrom jedle nasledovala odborná časť, kde sme sa dozvedeli viac o kožných problémoch a ich riešení od pani doktorky a magister farmácie nám zas vtipne odprezentoval, ako je to so zákazníkmi a predajom lekárenskej kozmetiky v praxi. Veľmi som sa tešila aj na ukážku líčenia od známej vizážistky Natálie Lackovičovej , ktorá priebežne odpovedala na všetky naše otázky a ja som si určite odniesla cenné informácie, ktoré pri líčení využijem. Myslím, že nejedna z nás sa najviac tešila na wellness, ktorý nasledoval po prednáškach. Odtiaľ bohužiaľ odo mňa fotky neuvidíte, pretože utopený telefón a zrkadlovka by mi za to nestáli :D A bolo fajn zrelaxovať chvíľu bez toho, aby som musela myslieť na to, kde čo odfotiť, aj keď pri pár momentoch som mala nutkanie niekomu zrkadlovku zobrať :D Ja som si najviac užila vírivku a výhrevnú miestnosť v spoločnosti Loly a Barbory a už bol aj čas ísť na večeru a pripraviť sa na plánovaný večerný program. Strašne som sa tešila, že pôjdeme hrať práve bowling, pretože som ho už veľmi dlho nehrala a pritom ma fakt baví! Takže som si dala predsavzatie, že si na neho musím nájsť čas častejšie :) Keďže téma bola Pink Party, tak sme pri vstupe dostali ružové škrabošky, ktoré sme si samozrejme žhavo hneď dali na seba, čo sme v zápätí trochu oľutovali, keďže farba púšťala :D No nič, aspoň sme dostali zdravší vzhľad :)) Po bowlingu sa väčšina slovenských blogeriek + naša Lola, ktorú sme k sebe veľmi rady adoptovali, presunula na parket a ešte sa poriadne vytancovala a to aj na pesničky, ktoré by človek vôbec nečakal :D











Ukážka líčenia na Katke.






S Moničkou :)

Vysmiata Veronika :)





Aj keď sme išli na izby poriadne unavené, tak o to ľahšie sa nám zaspávalo :) V nedeľu ráno sme už len pobalili všetko potrebné, dali si výdatné raňajky a pobrali sa smer Bratislava.





Foto: Milan Hruška


Dúfam, že sa vám článok aj fotky páčili a ja ešte raz ďakujem Bioderme aj všetkým blogerkám za krásny víkend! 

(kompletný zoznam blogeriek a ich blogov doplním, keď sa dostanem aj k českým)

17 komentárov:

  1. perfisny clanok, na tej fotke inak vyzeram ako by si ma bola ukradla :DDDD ale je super! bolo s vami famozne, vtipne! a na tanecky nezabudnem! ste najviac!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náhodou sme spolu veľmi fotogenické! :D Tanečky boli super, napríklad na teba by som nepovedala, že sa v tebe skrýva taký parketový kráľ! :D

      Odstrániť
    2. no samozrejme ze sme :D to zas o tom potom :D no, som tancovavala si od 5 rokov folklor aj moderne az takmer do dospelosti, takze ked je dobra partia a sadne mi nalada, tak som na neudrzanie aj do rana :D tak snad este nieco podobne zopakujeme!

      Odstrániť
  2. Jéj, koľko fotiek:D...ja som zas to fotenie podcenila:D...a najviac ma uchvátil Veronikin tanček vo videu - na bowlingu;) Som veľmi rada, že sme sa mali možnosť opätovne vidieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru, ja som ten foťák zas skoro ani z ruky nepustila, tak to tak aj vyzerá :D Aj ja som veľmi rada! :)

      Odstrániť
  3. To je skvěléé - fotky, článek, stejně jako video! :D :) Byla s vámi sranda holky, <3 MAXIM(US)álně užitý víkend!
    Ráda na to zase za nějakou dobu mrknu. :')

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si skvelá! :-* Celé to bolo na jednotku a s videom si to znova pripomeniem určite aj ja :))

      Odstrániť
  4. haha, ako leco som vysmiata :D Ale preco nie, ked bola super nalada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď jasné, aspoň je vidieť, že ti bolo veselo :)

      Odstrániť
  5. Víkend plný zábavy a legrace, tiše závidím ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásné fotky, musel to být skvělej víkend :)

    www.lettetomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. To jedlo bolo perfektné! Najradšej by som zjedla všetko, čo tam bolo :D

      Odstrániť