nedeľa 12. mája 2019

Yves Rocher Hydra Vegetal - hydratačná starostlivosť o pleť

Hydratácia je pojem, ktorý k starostlivosti o pleť jednoducho patrí. Či už máte pleť suchú, citlivú, mastnú, zmiešanú... vždy ju treba hydratovať. Treba si len zvoliť správne produkty, ktoré jej najlepšie sadnú.

Ja som minulé leto používala celú radu Yves Rocher Hydra Vegetal, vrátane čistiacich a odličovacích prípravkov a tento rok pribudli k produktom dva nové, na leto úplne ideálne. Jedná sa o ľahučké hydratačné sérum a denný krém s ochranným faktorom.


Hydratačné sérum má fluidnú textúru a je vhodné aj na zmiešanú pleť. Balenie je sklenené, s pumpičkou, ktorá má dve polohy, čím si zaistíte, že vám sérum ani pri cestovaní nevytečie. Jedno až dve stlačenia vystačia na celú tvár. Po nanesení sa vstrebe za pár sekúnd a potom je na vás, či sa rozhodnete naň použiť ešte hydratačný krém alebo vám sérum samotné bude stačiť. Ja ho používam samostatne, ak viem, že budem celý deň doma alebo ak pri líčení naň použijem hydratačný BB krém s ochranným faktorom. Ak ho používam na noc, tak aplikujem vždy aj hydratačný krém, aby sa pleť počas noci poriadne vyživila.


Ak používam kozmetiku, ktorá ochranný faktor sama neobsahuje alebo ak idem von bez makeupu, tak vždy použijem aj hydratačný krém s ochranným faktorom, aby bola pleť chránená pred nepriaznivým vplyvom slnečných lúčov. Tie totiž môžu sposobiť predčasné stárnutie pleti alebo vznik pigmentových škvŕn, preto si na používaní produktov, ktoré tomu môžu predchádzať, dávam s príchodom jari/leta naozaj záležať.


Hydratačná starostlivosť s OF 20 Hydra Vegetal je vhodná na normálnu, zmiešanú aj suchú pleť, takže sa nemusíte báť, že by sa do vašej pleti, ak aj nie je extrémne suchá, dobre nevsiakla. Tak ako sérum, aj tento krém sa nachádza v obale z recyklovaného skla. Textúra je pomerne ľahká a dobre vstrebateľná, takže po použití môžete naniesť bez problémov makeup. Okrem hydratácie dodáva vďaka výťažku z kosmatcovníka pleti aj jas a predchádza vzniku nedokonalostí.


Aké produkty používate v lete na pleť vy?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Niečo mi hovorí, že nutne potrebujem oba produkty. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že budeš tiež spokojná, ak sa pre ne rozhodneš :)

      Odstrániť
  2. práve sa mi akosi pomenila pleť a zvažujem, čo by som na leto vyskúšala - toto vypadá naozaj super :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hydratácia by mala sadnúť každej pleti, hlavne to sérum mi príde vhodné pre každého :)

      Odstrániť