utorok 17. júla 2012

Jahodové pery

Ahojte! Nad dnešným príspevkom som rozmýšľala už dlhšie, ale až dnes prišiel konečne jeho čas :) Nosievate červené pery? Mne sa to veľmi páči, ale priznám sa, že sama si ich práve touto farbou nalíčim len málokedy. Hlavne k jednoduchej čiernej linke alebo jemným tieňom to vyzerá super. V mojej kozmetickej výbave by sa našlo viacero produktov na pery práve v červenom odtieni, ale dnes vám ukážem tie, ktoré používam najčastejšie.


Ceruzka na pery Max Factor 12 Fire
Lesk na pery Oriflame (kolekcia Cabaret)


Lesk na pery Max Factor 16 Artistic

Rúž na pery Oriflame odtieň Eternal Red

Ak by ste mali záujem môžete pozrieť na tmavočervený rúž DIOR , ktorý ponúkam na predaj :)



13 komentárov:

  1. Máš pěkné plné rty§a prostě vypadá to hezky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. heh..mne s cervenymi ruzmi uplne preplo tento rok a nosim ich velmi casto...hlavne odkedy som sa naucila si nanasat vyrazne ruze, vobec sa ich neobavam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je krásná barvička, já výraznou červenou taky ráda nosím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som poslednú dobu konečne začala viac nosiť červené rúže. A už dlhšie hľadám dobrú ceruzku na pery, asi sa pôjdem poobzerať po tej MF. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa na ňu pozri, ja som s ňou spokojná :) Ale určite sa dá kúpiť aj nejaká lacnejšia a dobrá :)

      Odstrániť
  5. Přijde mi to takové ženské, líbí se mi to. Nosím červené rty jen na slavnostní akce, plesy a párty, jinak si moc netroufnu, přeci jen ty pohledy lidí v našem malém městě.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich tiež nosím väčšinou na nejakú príležitosť, ale občas aj normálne :) Inak ja bývam v celkom veľkom meste ale tie pohľady tiež poznám :D

      Odstrániť
  6. krásna farba. mohla by si mi poradiť chcem nejaký svetlučký rúžový rúž no neviem sa rozhodnúť zo značkou tak poraď nejaký. diky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja by som ti asi odporúčala pozrieť rúže na stránke barrym.sk napríklad odtieň 100 je pekná svetlá ružová farba :)

      Odstrániť