nedeľa 21. júla 2013

Festivalová sezóna

Ahojte! Dnes som sa vrátila z festivalu, na ktorý som išla už vo štvrtok. Volal sa Cibula Fest (strašný názov) a konal sa na letisku v Holíči. Bol to najväčší česko-slovenský festival u nás... Keďže česká hudobná scéna je na tom podľa mňa veľmi dobre a českých interpretov počúvam skoro stále, tak som tam samozrejme nemohla chýbať :) Najviac som sa tešila na Klusa, ale zvedavá som bola aj na Kryštofa, Mandrage a Kabát. Nikto z nich nesklamal a celý festival bol super, aj keď miestami tam bolo až príliš teplo (stále lepšie než keby pršalo, aspoň som sa opálila :D). Teraz už len musím tie tri noci poriadne dospať.

Pár fotiek z mojich príprav pred odchodom :)

Kvetinová čelenka nemohla chýbať 

Extra jednoduché líčenie: čierna a tyrkysová riasenka

Mint lak (oriflame) + GOSH Oh my gosh Abundance. Možno ste si všimli, že mám veľmi krátke nechty, je to preto, že som sa konečne začala učiť hrať na gitare :))

Pestrý a pohodlný outfit


Čo vy a festivaly? Chodíte? 

31 komentárov:

  1. ty si bola na CF? :D to je odo mňa 20 km :-) ja som síce nešla aj keď bola tá možnosť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru bola :D Mohla si ísť, to by bola sranda, keby sa tam stretneme :D

      Odstrániť
    2. no veru :D by bola náhoda... vieš čo.. ja som nešla, lebo ma tam nič neprilákalo...jediné, čo by som si pozrela - Kryštof.. ale kvôli jednej skupine by som asi nebola ochotná vysoliť toľko peňazí :-/ :-) ale bolo dobre teda hovoríš :-)

      Odstrániť
    3. Tak to potom chápem, ak ťa ostatní nezaujímali :) Mne sa to takto oplatilo, dokonca sme ešte aj lístky zohnali lacnejšie, takže ma permanentka vyšla menej než oficiálne predávali jednodňový lístok :D

      Odstrániť
  2. Festivaly milujem! Tento rok som bohužiaľ jediný naplánovaný musela kvôli vyvrtnutému členku vynechať, ale rada by som zašla na Grape, ak sa podarí. O Cibuli som nikdy nepočula :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak budem držať palce, nech Grape vyjde :) Mňa tam volali kamarátky, ale veľmi ma to tam neťahá :D

      Odstrániť
  3. :) ten názov je naozaj celkom vtipný...ale ešte som o ňom nepočula...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je, mali by to premenovať :D Toto bol ešte len piaty ročník myslím.. Ja som o ňom do tohto roku tiež nepočula, našla som si to len podľa zoznamu koncertov vystupujúcich :)

      Odstrániť
  4. Líčenie aj nechty sú super :) Ja chodievam väčšinou tak na jeden festival každé leto, ale nie to úplne moja káva, radšej mám samostatné koncerty, na festivaloch ma nebaví toľko stáť a hlavne to dlhé čakanie, kým sa zvučia kapely.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja som bola tento rok na dvoch a ešte by som na jeden išla. Samostatné koncerty sú tiež super a hlavne trvajú dlhšie, ale tu sa mi páči aj tá atmosféra okolo a že uvidím aj skupiny, na ktoré by som sa bežne pozrieť nešla :)

      Odstrániť
  5. aka si bola pekna :) ja zboznujem festivaly, ale nejak sa mi tento rok nedari na ne dostat.. mali sme ist vcera na beckovske slavnosti, ale nakoniec sa to zrusilo :/ uvidim, ci sa toto leto niekam dostanem..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Veru, niekedy to nevychádza... Ale budem držať palce, nech sa nejaký podarí a nech si to tam užiješ!

      Odstrániť
  6. Aj kratke nechtiky sa ti moc hodia, au super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, od nechtovej odborníčky to poteší :D

      Odstrániť
  7. čelenka, líčení, nehty-paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kes, tak prázdninový plán s gitarou sa už uskutočňuje?:) Juchú+super+perfiš!;-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pracuje sa na ňom, ale je to ťažšie než som predpokladala, moje prsty zatiaľ proti tvrdým strunám trochu protestujú :D Ale ja ich vytrénujem! :)

      Odstrániť
  9. tá čelenka je super, dúfam, že si ju mala aj na festivale :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, jasné, skoro stále som ju mala na hlave :)

      Odstrániť
  10. Super skombinovane laky:) paci sa mi to

    OdpovedaťOdstrániť
  11. máš super čelenku a manikúru, ja som si akurát včera kúpila lístok na duchonku, bude to môj prvý festival ever a neviem sa dočkať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak dúfam, že si to poriadne užiješ a že vám vyjde počasie!

      Odstrániť
  12. Vierka som Ti chcela napísať keď som videla la fest, že cibula fest? Nič iné ma nenpadlo (úplne som zabudla, že také niečo existuje! ako som mohla?!) a keď som to videla na tvojom fb, tak som sa smiala, že som mala pravdu =D A ten nápad s farebnou špirálou úplne super!!! A krásny tyrkysový lak, tyrkysový lak je pre mňa toto leto asi naj aj keď ho už mám asi 3 roky, až teraz nadišla moja posadnutosť =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hah vidíš, aká si šikovná! :D A ďakujem, ja tie špirály tak nosím často, keď nestíham linku alebo tiene :) Presne tyrkysová/mint je krásna, tiež ju nosím skoro stále :)

      Odstrániť
  13. Festivaly jsou jedna z mých oblíbených letních činností, navštívila bych snad skoro všechny. Mám ráda tu festivalovou atmosféru. Zbožňuji to na takových akcích a samozřejmě jde i o tu hudbu.
    Čekají mě letos snad ještě tak tři festivaly, takže se nemůžu dočkat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som tiež išla najradšej na všetky, keby sa dalo :) Uži si to!

      Odstrániť