piatok 26. júla 2013

Líčenie - premena

Ahojte! Posledný príspevok na túto tému bol už veľmi dávno, tak je najvyšší čas to napraviť :) Kamarátka chcela, nech jej spravím nejaké fotky a predtým ma samozrejme "zneužila" na líčenie, vlasy, nechty... Líčenie som zvolila jemné a prirodzené. Na oči som použila tiene v broskyňovej a hnedej farbe, ktoré som doplnila tenkou čiernou linkou. Hnedé tiene som naniesla aj pod dolnú líniu rias, čo oči opticky zväčšilo. Dôležitým bodom bolo zvýraznenie obočia, na ktoré som použila hnedé tiene a skosený štetec. Na tvár som naniesla makeup a jemne ju vykontúrovala bronzerom. Na pery som použila rúž v koralovej farbe (nejaká vzorka z oriflame) a líčenie bolo hotové :) Na vlasoch som vytvorila prirodzené vlny pomocou kulmy Remington (rozmýšľam nad recenziou, bol by záujem?) a celkový look bol na svete :)

pred - po



Ako sa vám táto premena páči?

Majte sa krásne!


19 komentárov:

  1. pekné to je, také freš, nevtieravé, najviac asi spravil ten rúž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kamaratka je nadherna aj bez licenia.. neskutocnu farbu oci ma :) pekne si podciarkla jej prirodzenost.. paci sa mi aj len jemna uprava obocia, aj ked vlasy ma cierne.. aku ma prirodzenu farbu vlasov? asi vcelku svetlu vsak?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prirodzene ma vlasy také svetlo až stredne hnedé :)

      Odstrániť
  3. velmi pekná premena,naozaj má neskutočné oči :) Len by som sa asi s krkom pohrala,je viditelne belší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, na týchto fotkách to možno tak vyzerá, ale schválne som pozrela aj fotky, ktoré sme nafotili a tam žiaden farebný rozdiel nie je, takže tu je to spôsobené asi svetlom :)

      Odstrániť
  4. Wau má úžasné oči! A nalíčila si ju fakt pekne, také jemné letné líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Namaľovaná vyzerá tak staro... A to obočie si jej k tým tmavým vlasom mohla zvýrazniť aj viac, inak pohoda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keďže má vlastné obočie úplne svetlé, tak by na nej tmavé obočie vyzeralo veľmi tvrdo.

      Odstrániť
    2. Tak by k svojmu bledému obočie mohla zvoliť bledú farbu vlasov, nech sa tie kontrasty toľko nebijú.

      Odstrániť
  6. Líčenie sa mi páči, myslím, že jej veľmi pekne zvýraznilo farbu očí a odtieň rúžu tomu celému dodal šťavu :) Práve včera sme si s kamarátkami urobili dámsku jazdu a všetky 3 som aj líčila, takže tiež chystám premenový článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mňa nevyzerá vôbec staro.. dokonca horné očné viečka pomocou tej linky nevyzerajú tak unavene... podľa mňa je to veľmi pekná zmena, ktorá len podškrtne prirodzenú krásu... a to si podľa mňa veeľmi dobre vystihla :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Slečna krásně prokoukla, skvělá práce

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow! Beautiful eyes!

    http://karlssonscorner.blogspot.se/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Licenie oci sa mi paci ale ta tvar, to fakt nie. Za prve strasne zostarla a zadruhe jej to tvar strasne rozsiruje.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Obočí jsi jí udělala moc pěkně. Co se týče líčení, slečna je očividně chladný typ a ty jsi použila právě všechny teplé odstíny, viz korálová, broskvová apod. Myslím, že by jí slušelo mnohem více nějaký jemně šedý stín a rty více do růžova než do "oranžova" (s nadsázkou samozřejmě). A kdo by to byl řekl, že povadlým víčkám neuškodí černá linka. Já mám 22 let a mám jedno víčko povadlé,ale jenom jedno (wtf?),takže si linky dovolit nemůžu, ale z nějakého důvodu jí to neuškodilo.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc pěkné. Jedna z mála povedených proměn:-) Typy ode mě pro kamarádku - přidala bych na tváře barvu podobnou pihám, aby víc vynikly, protože jsou pěkné a tmavých barev se opravdu bát nmemusí, protože krásně rozzáří oči a budou harmonické s černými vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Kamarádka vypadá moc hezky. Podle mě ji líčení vzhledově roky nepřidalo a ani mírné optické rozšíření obličeje vůbec není na škodu. Nejvíc vynikly oči, paráda!

    OdpovedaťOdstrániť