streda 14. augusta 2013

AVON COLOR - Vianoce v auguste?!

Ahojte! Dnes by som sa s vami chcela podeliť o moju radosť, ktorú mi ráno spôsobila poštárka, resp. balíček od AVONu. Pri jeho otváraní som sa cítila ako pod vianočným stromčekom a keď som uvidela to množstvo dekoratívnej kozmetiky, ktorú ukrýval, tak som bola rovno v siedmom nebi! Tie, ktoré sú rovnaké kozmetické maniačky ako ja, ma určite pochopia :D Dnes vám ukážem len fotky produktov, ktoré mi na testovanie prišli a postupne budem pridávať jednotlivé recenzie aj s líčeniami. Určite sa máte na čo tešiť!
















15 komentárov:

  1. :)) zbožňujem kôpky kozmetiky, kľudne ani nemusí byť moja, len to prehrabávanie sa v nej a kukanie, čo je čo, je parádne:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ťa chápem, tiež to rada robím :D Všetko chytám a obzerám :D

      Odstrániť
  2. jéj ale toho je :) všetko vyzerá parádne :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa to všetko páči, neviem, čo vyskúšať skôr :D

      Odstrániť
  3. Wow tak to upřímnou gratulaci posílám:D Těším se na recenze. Jinak jsem to jen já, nebo se ty jejich obaly silně podobají Make Up For Ever?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :D Máš pravdu, ten dizajn je celkom podobný :)

      Odstrániť
  4. Fiiha no pekna nadielka.. tesim sa na vsetky recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Teda tomu vravím riadna nádielka ! :) Toto by aj mna potešilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som uplne rovnaka.. strasne sa vytesujem a dokonca niekedy aj vyskam a vyskakujem..podla toho, co je v balicku :D som zvedava na buduce clanky..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paradna nadielka :) Tesim sa s Tebou a neviem sa dockat dalsich clankov. :) Nam uz prestal Avon v Irsku fungovat, takze sa budem len kochat, tym, co si kupite vy baby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mam pocit, ze som si z Avonu asi nikdy nic neobjednala, no ako ho v poslednej dobe vidavam na blogoch, mam pocit, ze dost zapracovali na dekorativke. :)

    OdpovedaťOdstrániť