sobota 24. augusta 2013

AVON True colour quatro eyeshadow RECENZIA + LÍČENIE

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila recenziu na paletky očných tieňov AVON True colour quatro eyeshadow. Očné tiene od AVON-u som nemala ani nepamätám, pretože som ich mala vždy zaradené ako tie s nízkou pigmentáciou a slabou výdržou. Táto inovovaná rada však sľubuje intenzívne farby, ktoré sa nezhlukujú a nerozmazávajú. Každé balenie obsahuje 4 tiene, ktoré sú očíslované pre ľahšie vytvorenie líčenia. Ďalej sa tam nachádza zrkadielko a obojstranný aplikátor. Tiene sa nanášajú dobre a pigmentácia je skutočne skvelá. Farby sú sýte a ľahko sa tieňujú. Výdrž s podkladovou bázou bola u mňa tak pol dňa, potom sa začali usádzať v záhybe. Dlhšie mi ale nevydržia ani tiene Dior, takže toto im nevyčítam. Rozmýšľam ešte nad kúpou podkladovej bázy od Avonu, možno že s vlastnou značkou by si sedeli
najlepšie. 


Ku každému odtieňu som vytvorila líčenie, pri ktorom som použila len tiene, ktoré daná paletka obsahuje. Tiene sú ale veľmi dobre kombinovateľné aj medzi sebou a veľa odtieňov sa dá použiť samostatne napríklad na denné líčenie alebo dokonca ako rozjasňovač, takže využiteľnosť je vážne široká.

Glow Teal

Purple Haze

Urban Skyline

Savage Beauty


Unrestrained

Hmotnosť: 5 g
Bežná cena: 8,90 €

Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. Akurát dnes som v katalógu na tieto paletky pozerala, čiže recenzia mi prišla vhod :) Podkladovú bázu od AVON-u používam a som celkom spokojná. Nie je síce nejaká mega úžasná, ale svoju funkciu podľa mňa splní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že som pomohla :) Pre mňa nebude mega úžasná asi žiadna, ale za pokus to možno stojí.

      Odstrániť
  2. Za mna je najlepsia paletka aj licenie s Urban Skyline. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to je taká klasika s farbami, ktoré využije takmer každá žena :) S líčením s touto paletkou bude aj samostatný článok :)

      Odstrániť
  3. Tiež som nikdy nemala Avon tiene v láske, aj keď musím povedať, že na niektoré iné produkty nedám dopustiť. :) Vyzerajú celkom v pohode, ale ja už mám takú zásobu, že mi fakt nič netreba... :D

    DanielaKurkyStyle


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To poznám, tiež by som už nič nepotrebovala do konca života, ale vždy ma niečo naláka :D

      Odstrániť
  4. Paletky vyzerajú krásne. Máme ich doma s maminou viac (asi 7?), z tých nových odtieňov ma najviac zaujali Savage Beauty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je slušná zbierka! Savage Beauty sa veľmi páči aj mne, názov tie farby presne vystihuje :)

      Odstrániť
  5. Skvelá recenzia aj líčenia, najviac sa mi páči Unrestrained a Urban Skyline :) Inak s maminou máme nejaé paletky doma, no používa ich prevažne ona :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásně se líčíš :)


    PS: Ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY o MSM (přípravek, který urychluje růst vlasů).
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fiha som prekvapena ako slabo ti drzia. Ja bazu nepouzivama vydrzia mi bez problemov takych 12 hodin urcite. Potom sa ani nikam nezaliezaju skor ako keby stracali na intenzite.

    OdpovedaťOdstrániť