pondelok 12. augusta 2013

Hair chalk method

Ahojte! Tak sa ozývam ako som sľúbila :) Na Grape bolo super, aj keď v piatok večer aj v noci neskutočne pršalo, takže sa veľa koncertov zrušilo a všade sme mali vodu.. ale to si človek nevyberie, takže sme to ani nejak neriešili. Na druhý deň som sa naopak úplne spálila, takže sa teraz natieram a hydratujem ako sa najviac dá :))  Popri práci som mala čas aj na zábavu, resp. popri zábave som aj trochu pracovala :D Takže víkend som prežila super a keďže som spala od včera od siedmej večer do dnešného rána asi do deviatej, tak dúfam, že som to už všetko aj dospala :D

A teraz už k farbeniu vlasov pomocou kried. Rôzne farebné vlasy sa mi páčia, ale na normálnu permanentnú farbu si netrúfam a tak som bola rada, keď mi kamarátka (jej blog TU) požičala na vyskúšanie kriedy na vlasy, ktoré si objednala z ebay. Postup farbenia je veľmi jednoduchý. Stačí si navlhčiť prameň vlasov, zobrať kriedu, pár krát po ňom prejsť, kým sa dostatočne nezafarbí a potom už len vysušiť fénom. Keď zadáte hair chalk method na youtube, tak vám nájde veľa super návodov. Farba vydrží do prvého umytia, takže je to vážne len chvíľková záležitosť, ale to podľa mňa vôbec nevadí, aspoň môže človek viac experimentovať :) Ešte by som spomenula, že výsledok bude viac viditeľný na svetlých vlasoch, ale skúsiť to môžu samozrejme aj tmavovlásky.



+ niečo z instagramu :)





24 komentárov:

  1. Jee tak to je bomba! Mě se to strašně líbí, jen mi přijde, že víc to vynikne na blondýnkách, na ty tmavý toho asi moc nechytne:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Áno to je pravda, že to bude výraznejšie na blondínkach.. Na tie tmavé vlasy to vlastne chytí tak isto, len to nebude tak viditeľné :)

      Odstrániť
  2. tie vlasy vyzerajú super a na Grape som bola tiež, skvele bolo a to počasie som tiež prežila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! A hej bolo super, tiež som spokojná :D

      Odstrániť
  3. Vůbec jsem netušila, že jsou nějaké speciální křídy na vlasy! My si barvily s holkama vlasy ve výtvarkách vlasy pastely normálními na kreslení. Já jsem měla i růžový melír z normálního krepového papíru. Tvoje vlasy vypadají vážně dobře! :)
    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) Ja si myslím, že to netreba robiť týmito špeciálnymi.. určite sa to dá aj s tými pastelmi alebo s krepovým papierom :) Hlavné je, nech sa to zafarbí a potom vymyje :D

      Odstrániť
  4. krásne si zladila nechty k pramienkom :) a donútila si ma napísať nový príspevok haha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ppci farby :D fakticky, mne sa to veľmi páči hentá kriedová metóda, aspoň sa ti nezničia vlásky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ tiež si myslím, že je to celkom šetrná metóda :) A farby sa páčia veľmi aj mne, prišla som si taká morská :D

      Odstrániť
  6. Na to netreba kriedy na vlasy, ale stačí klasický suchý pastel v papiernictve :-) to len tak pre info... Inak je to parádňacke.. škoda, že mám tmavé vlasy..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Hej hej, musím to aj ja s tým pastelom vyskúšať :)

      Odstrániť
  7. Tvoje vlasy sa mi veľmi páčia. Som hnedovláska, čiže na mne by to pravdepodobne tak nevyniklo, ako na tebe, ale je to super. Možno hlúpa otázka, ale nefarbilo sa z toho oblečenie? Viem, že sú to špeciálne kriedy na vlasy, ale keď si predstavím kriedu, tak spolu s tým aj to, ako bolo všetko od nich špinavé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ale skúsiť to môžeš aj tak, možno to bude dobré :) Vôbec to nie je hlúpa otázka.. oblečenie to trošku farbilo, hlavne v ten prvý deň, ale nič extra, dalo sa to v pohode oprášiť :)

      Odstrániť
  8. Vôbec som nevedela, že existujú kriedy na vlasy a teda na tebe to vyzerá skvelo!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. O kriedach som niekde nedavno citala ale v tvojom prevedeni fakt nemaju chybu a aj nechty si k nim zladila :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzera to super na tych vlnkach a nechty su perfektne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty jo to ti tak sluší:-)
    A nehty - pecka:-)!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tak o tych kriedach som vôbec nevedela, inak máš božské tie vlasy, je to uplne dokonaleee :) a taktiež nechtiky su užasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. je to úplne krásne na tvojich vlasoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. wau, riadna divocina, ale krásne to máš, zladila si sa do poslednej bodky:D

    OdpovedaťOdstrániť