pondelok 25. novembra 2013

Jesenné fotenie + jednoduché líčenie

Ahojte! Dnešné jednoduché líčenie som vám chcela ukázať už skôr, ale čakala som ešte na fotky, ktoré som v deň, keď som toto líčenie mala na sebe, nafotila. Na týchto fotkách sa mi páči ich jednoduchosť a hlavne farby jesene, ktoré pekne zachytávajú. Fotky z prvého jesenného fotenia ste mohli vidieť TU. Tieto sú od nich úplne odlišné, ale tiež sa mi páčia :) Fotenie je úžasné v tom, že každý človek zachytí danú atmosféru alebo okamih svojím spôsobom a inak. Autorom fotiek je Lukáš Valentovič. Jeho FB stránku nájdete TU.




A tu je už spomínané líčenie. Ako vidíte, nie je to nič zložité. Základom sú len hnedé tiene vo vonkajšom kútiku oka a nenápadná čierna linka, ktorá nie je pretiahnutá smerom von. Potom stačí už len riasenka, trochu farby na líčka a na pery váš obľúbený rúž. Celé to zaberie 10 minút, ale vyzerá to pekne a upravene :)






13 komentárov:

  1. Kesulatko, uplne kludne sa zacni zivit ako vizazistka a modelka v jednom!! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super fotky, moc Ti to sluší :))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow krásne fotky :) velmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úúú krásna si, Kesi;-). A vlasy? Výborné!;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nadherna si tu! :) a inak fotky ako z modneho editorialu ;) uplne!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi vydarené fotky a tebe to pristane s akýmkoľvek líčením :)) páči sa mi detail opasku ..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa tiez pacia aj tieto, aj ked tieto su viac katalogove.. predtym mali vacsi umelecky nadych.. zostrihnute vlasy ti velmi pristanu, aj ja som dnes spravila radikalnu zmenu.. vlasky si zehlis? Pretoze si ich predtym mala dost vlnite..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, aj mne tie predtým prišli viac umelecké a tieto naopak také klasické módne :) A ďakujem za pochvalu! Áno, vlasy tu mám vyžehlené, normálne sa mi stále vlnia.. žehlím ich len veľmi výnimočne. A tvoj strih som akurát pozrela na blogu, super to máš!

      Odstrániť
  8. Krásné fotky! A líčení je super, takové jednoduché, to se mi přesně líbí :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť