nedeľa 3. novembra 2013

Svadobné líčenie

Ahojte! Pred pár týždňami som vám písala, že som mala tú česť líčiť krásnu nevestu na svadbu. Tú česť píšem preto, že ma to skutočne teší, ak si na líčenie v takýto dôležitý deň vyberie nevesta práve mňa. Makeup musí byť dokonalý nie len kvôli dobrému pocitu nevesty, ale aj kvôli fotkám, ktoré jej budú tento deň ešte dlho pripomínať :)

Požiadavky na líčenie očí boli: výrazné, dymové, s čiernou linkou. Výrazné líčenia mám rada a určite nezastávam názor, že nevesty by mali byť nalíčené len veľmi jemne a prirodzene. Ak sa niekto cíti vo výraznom makeupe dobre, tak v tom nevidím žiaden problém.

Na podklad pod očné tiene som najprv aplikovala champagne tieň z paletky Dior a postupne som oči tieňovala s odtieňmi hnedej a sivej z paletiek Avon. Celé líčenie ešte viac zvýraznila čierna gélová linka Maybelline. Nevesta mala spravené 3D riasy, takže riasenku som aplikovala len na dolné mihalnice. Keďže oči boli dominantné, na pery som použila už len jemnú ružovú farbu a líčka zvýraznila broskyňovou lícenkou. Fotku celej tváre tu síce neuvidíte, ale určite si to viete veľmi dobre predstaviť :)




Majte sa krásne!

20 komentárov:

  1. Nádherné :)
    niečo také by sa mi páčilo aj na moju svadbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky nějak upravuješ nebo vůbec ne? Moc hezké a čisté. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tieto fotky sú len orezané, občas ale musím pridať kontrast/jas, keď fotím za zlého svetla a farby neodpovedajú realite :)

      Odstrániť
  3. prosim ta, ake su to mihalnice? inak velmi sa mi paci! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mihalnice mala spravené 3D, písala som to aj v texte :) Ak si myslela, kde konkrétne si ich dávala robiť, tak to bohužiaľ neviem.

      Odstrániť
  4. veľmi pekné :) tiež si neviem samú seba predstaviť ako tú ,,extra nežnú nude nalíčenú´´ nevestu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa napriklad take prilis nezne licenie na svatbe ani nepaci, ja si samu seba predstavujem s niecim podobnym ako si namalovala ty. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kráásne ličenie, tie 3D mihalnice spravia veľa :) Inak tiež som za to, ako sa každá cíti, ja sa neviem predstaviť že by som mala jemnulinké, skoro ani žiadne líčenie :D Toto líčenie si predstavujem ako ideálne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krasne si nalicila nevesticku... musela vyzerat nadherne, ma krasne oci ako site na malovanie, ktore si jej vytvorila :) riasy sa mi velmi paci, vyzeraju vyrazne, ale nie uplne umelo a neprirodzene..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Toto líčenie sa mi naozaj veľmi páči! Jemné a výrazné zároveň:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne taketo licenie vidim na nevestach najradsej! Krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow! Neskutočné! Strašne sa mi to páči, hneď by som sa nechala od teba nalíčiť na svadbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. perfektné!a tie mihalnice tomu dodali teda mega efekt!škoda, že nevieš kde si ich dala robiť..tuším by som aj vyskúšala :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. toto je pre mňa prototyp svadobného líčenia. príliš nahé líčenie nepreferujem. tiež by som šla do niečoho podobného, alebo by som sivú vymenila za zlatú, ovšem to ale závisí aj od odtieňa šiat a tak pod. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tiež krásne nalíčené a súhlasím, že nevesty nemusia byť len jemne nalíčené, ak majú radšej výraznejší makeup

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. škoda, že nemáš foto celej tváre a škoda aj toho zle zapracovaného makeupu inak pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ďakujem za krásne komentáre, teší ma, že sa vám líčenie tak páči a som rada, že tiež súhlasíte v tom, že nevesta nemusí byť nalíčená len veľmi jemne :)

    OdpovedaťOdstrániť