sobota 31. mája 2014

Realash - výsledky po 1 mesiaci

Ahojte! Ako možno viete, pred vyše mesiacom som začala testovať sérum na rast rias Realash. Prvý článok si môžete pozrieť TU. Sérum som nanášala ku korienkom horných rias vždy pred spaním, ale priznám sa, že pár krát som na to úplne zabudla, predsa len, nie je to činnosť, ktorú robím pred spaním bežne :D Bála som sa, či nebude sérum pôsobiť dráždivo na oči a neobjavia sa nejaké nepríjemné reakcie, ako svrbenie alebo začervenanie, ale našťastie sa nič také nestalo a s používaním som nemala a ani nemám žiadne problémy. Čo vás ale určite zaujíma najviac, sú výsledky mesačného používania. Rovno poviem, že žiadne obrovské zmeny sa zatiaľ neudiali, riasy sa mi pri líčení zdajú hustejšie, ale na fotkách pri porovnávaní som zbadala viac mierne predĺženie, hlavne na fotke so zavretým okom. Riasy mi ale omnoho menej vypadávajú napríklad pri odličovaní. Som veľmi zvedavá, čo sa udeje po ukončení 3 mesačnej "kúry". Potom pridám samozrejme tiež porovnávacie fotky a aj nalíčené riasy pred začatím používania a po 3 mesiacoch.



Pred --> Po 1 mesiaci

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. No, nějaký rozdíl tam opravdu vidím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty máš krásne riasy, ako také, možno aj preto nie je ten výsledok taký viditeľný, lebo sérum vlastne nemalo veľmi čo vylepšovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, že riasy som mala celkom dlhé a husté aj predtým, tak je efekt viditeľnejší skôr na niekom, kto ich má fakt krátke.

      Odstrániť
  3. A ako to je vlastne keď to dopoužívaš? Efekt zmizne, alebo by mal pretrvávať?
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa efekt potrvá, kým sa mihalnice "nevymenia"... pri životnosti mihalníc cca 3 mesiace, to dlhší efekt asi nebude mať

      Odstrániť
    2. Po tých 3 mesiacoch sa odporúča pokračovať v aplikácii na udržanie efektu už nanášaním len 1-2 krát týždenne... ale tiež si myslím, že to musí byť ovplyvnené tým prirodzeným vymieňaním mihalníc. Veď koniec koncov uvidím to sama na sebe :D

      Odstrániť
  4. Také vidím rozdíl, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Urcite jsou hustsi.. Mas nadherne oci!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Musím sa priznať, že moje oči sa páčia výnimočne aj mne :D

      Odstrániť
  6. Doufám, že nám ukážeš výsledek i po třech měsících. Řasy máš nádherné, nepotřebuješ delší, ale jestli to funguje a nedráždí oči, tak je to super! A oči máš jako panenka:-)

    OdpovedaťOdstrániť