pondelok 23. marca 2015

Avon SuperExtend Winged Out Mascara - recenzia

Ahojte! Riasenku som už netestovala celkom dlho, takže na vyskúšanie tejto novinky od Avonu - SuperExtend Winged Out Mascara som sa veľmi tešila.

Obal je pekný, elegantný. Kombinácia čiernej a striebornej je klasika, ktorou sa nič nepokazí a po všetkých tých farebných obrovských obaloch, s ktorými niektoré firmy prichádzajú, mi takýto jednoduchý dizajn prišiel vhod. Čo asi väčšinu z nás pri výbere riasenky zaujíma, je tvar a veľkosť kefky. V tomto prípade je kefka plastová, stredných až menších rozmerov a ku koncu sa zužuje. Veľmi dobre sa s ňou líčia aj dolné riasy a krátke mihalnice pri kútiku oka. Čo je ale najhlavnejšie, výsledný efekt je presne taký, aký sľubuje popis v katalógu - krásne oddelené a predĺžené riasy! Nie vždy sa stáva, že sa oficiálne údaje zhodujú s realitou, ale tu tomu tak našťastie je a ja oceňujem hlavne to oddelenie, keďže vlastné mihalnice mám dostatočne dlhé, ale so zlepovaním mám u niektorých riaseniek problém. Špirála drží na mieste celý deň, nerozmazáva sa a ani neopadáva. Kto chce mať prirodzene vyzerajúce riasy a netúži po extrémnom objeme za cenu zlepenia, tak nech túto novinku určite vyskúša. V akcii vás viac než 4 € určite nevyjde :)





Majte sa krásne!


12 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Vždy ma hrozne poteší, keď mi niekto pochváli práve oči :))

      Odstrániť
  2. veď práve ty máš také krásne dlhé aj vlastné riasy, že riasenku ani nepotrebuješ:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ani by som ju nenosila, keby ich mám tmavé :D Lenže tým, že ich mám svetlé, ako aj vlasy, tak moc dlhé bez nalíčenia nevyzerajú :D

      Odstrániť
    2. veď jasné chápem, aj som si myslela:)

      Odstrániť
  3. Vierka, bohuzial obe so sestrou mozeme potvrdit, ze v tomto pripade asi najvacsiu rolu zohravaju tvoje vlastne riasy, lebo my, ktore ich mame pomerne kratke a nie velmi huste sme pri jej pouzivani zaplakali. Ale ved bude urcite aj clanok :) Kazdopadne, tvoje mihalnice su fenomenalne :)

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma mrzí, že vám ani jednej nesadla :/ Ale oddelila aspoň dobre, či ani to nie? Určite som zvedavá na vašu recenziu :)

      Odstrániť
  4. wau, tebe tie riasy nádherne vykreslila. Ja ju mám tiež a som spokojná, ale takéto nádherné riasy nedokážem s nou vykuzliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Tiež sa mi ten efekt páči :) Je ale pravda, že veľa záleží na tom, kto má aké svoje vlastné mihalnice... predsa len, žiadna riasenka nové nevytvorí :)

      Odstrániť
  5. Avon řasenky jsou podle mě moc fajn, mám zrovna DARE a nemůžu si stěžovat :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Woow, vypadá moc dobře! ♥ Máš vážně úžasně dlouhé řasy, a v kombinaci se správnou řasenkou, která je hezky oddělí to vypadá suprově. :)

    OdpovedaťOdstrániť