piatok 3. apríla 2015

OOTD: How to save the money

Ahojte! Ako sa máte? Ja sa veľmi teším, že mám konečne voľný víkend pred sebou a kopec času na veci, ktoré som doteraz odkladala. Dnes u nás konečne vykuklo aj slniečko, ale netrúfam si povedať, ako dlho tento stav potrvá, keďže apríl si z nás tento rok prostredníctvom počasia asi naozaj strieľa :)

Outfity na mojom blogu takmer nevidieť, ale keď som fotila kamarátku, tak som si povedala, prečo necvaknúť pár fotiek aj pre vás na blog, aby ste ma videli občas aj viac, ako len po plecia :)) Outfit je úplne jednoduchý, ale tak to mám rada. Na sebe mám moju najobľúbenejšiu bundičku z Pimkie, ktorú som si kúpila minulý rok a nosím ju v takomto počasí skoro stále, pretože je strašne pohodlná a hodí sa takmer ku všetkému. Pod ňou mám len čierne basic tričko a dole rifle Zara, ktoré som ale ulovila v sekáči za 1 €. V ten istý deň som si skúšala v Zare veľmi podobné ze 30 €, takže som sa tešila, že som ich nekúpila a natrafila o pár hodín na tieto :) Na nohách mám gumáky Armani Jeans, ktoré sú super v tom, že sú úzke, krásne sedia a nikde neodstávajú. A v tieto dni, keď človek nevie, či bude za 5 minút snežiť, pršať alebo svietiť slnko, sú aj veľmi praktické :D Líčenie, ktoré na fotkách vidíte, nájdete v poste TU

A čo vy? Tiež máte nejaký super úlovok zo second handu? :)







Jacket - Pimkie
T-shirt - Zara
Jeans - Zara
Boots - Armani Jeans
Rings - Aldo

9 komentárov:

  1. Ta biker jacket je perfektní!!
    A ze sekáče mám právě kožený křivák =D, jinak nic moc..nemám štěstí, většinou dorazím, až je vše dobré prodáno..

    Fajn víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! V sekáči musí mať človek podľa mňa len šťastie... niekedy tam nie je nič a inokedy tam čaká vec, ktorá mi sedí úplne dokonalo :D Aj tebe pekný víkend :)

      Odstrániť
  2. Krásný outfit! A ty rifle ze sekáče za euro upřímně závidím, sama jsem se několikrát snažila něco z druhé ruky ulovit, ale buď chodím do špatných sekáčů, nebo prostě na tohle nemám talent. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ja som bola teraz po dlhšej dobe a našťastie sa oplatilo, kúpila som si ešte dvoje, ktoré ale ešte čakajú na úpravu/roztrhanie/skrátenie :D Ale je pravda, že v niektorých sekáčoch nie je nič, treba nájsť nejaký, kde vozia pekný tovar :)

      Odstrániť
  3. Krásny outfit i líčenie. Ja tiež nemám šťastie na sekáče. Kedysi som sa im vyhýbala a teraz mám pocit, že chodím len do tých nesprávnych, kde sú samé handry a zvláštn zápach. Závidím tým ženám, ktoré tam vedia objaviť super kúsky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) Ak máš v okolí Textile House, tak vyskúšaj tam, väčšinou sa dá niečo vybrať :)

      Odstrániť
  4. Jééé, moc moc Ti to sluší! :) I já mám ráda prostě jednoduchost - je to pohodlné a vypadá to pořád dobře. :) Outfit je moc pěkný, gumáky perfect!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem <3 <3 Presne tak, kvalitné jednoduché veci sú základ, ktorý sa najlepšie nosí a kombinuje :) A gumáky sú zlatíčka, som rada, že ich mám!

      Odstrániť
  5. Woow, ty bohyňa !!! :-) Kráása !!

    OdpovedaťOdstrániť