štvrtok 9. apríla 2015

VIDEO - 3 jednoduché učesy pre dlhé vlasy

Ahojte! Cez sviatky som mala o niečo viac času ako zvyčajne, tak som sa pre vás rozhodla natočiť krátke video s tipmi na rýchle účesy pre dlhé vlasy, ktoré zaberú maximálne minútku, či dve :) Budem rada, ak mi v komentároch necháte tipy na to, ako svoje dlhé vlasy upravujete vy! A ak sa vám video páči a chceli by ste, aby som ich natáčala častejšie, tak kliknite na odber môjho kanála na YouTube!


Prepnite si video na HD! :)

 

Majte sa krásne a užívajte si tieto jarné dni! 

6 komentárov:

  1. Konečne som prišla na to, ako sa robí ten drdol s výplňou. :D Mne tam vždy zostalo nejako veľa vlasov a nevyzeral tak pekne a uhladene. Ďakujem! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je viac spôsobov, ako si ho urobiť :) S tou pevnou výplňou si ho aj ja väčšinou robím tak, že ho nasuniem až ku gumičke a okolo neho vlasy len obmotám... ale s touto mäkkou mi to ide lepšie takto :)

      Odstrániť
  2. paci sa mi ze si vsade zapojila tu rozkosnu maslicku :) to bolo pekne . a inak aj tak hruba gumicka (vypln do drdolu) ma prekvapila . ja mam tu klasicku co vyzera ako dratenka na riad :D ale vyroba ucesu v tvojom podani vyzerala ovela lahsie, ako ked to robim ja a pouzijem na to milion vlaseniek :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám aj tú klasickú háemkovú "drátenku", ale tento typ používam častejšie, pretože mi to lepšie drží a žiadne ďalšie sponky už netreba :)

      Odstrániť
  3. Aká si zlatá, ako bábika. A teší ma, že nie som jediná, kto na drdol používa starú ponožku. Ja vlastne používam pančuchu, ale vyskúšam ponožku, tá sa mi zdá byť lepšia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Supeeer video, moc ti to sluší! :) Ten první jsem jednou zkoušela, ale měla jsem docela vytáhlý obličej s ním. :D Možná jsem moc tupírovala. Jinak krásnéé!! :)

    OdpovedaťOdstrániť