štvrtok 26. novembra 2015

GOSH #FOUNDATIONDROPS - recenzia

Ahojte! GOSH prišiel nedávno an trh s revolučným makeup s názvom Foundation drops, ktorý je špecifický hlavne svojou textúrou a "kvapkovacím" balením. Konzistencia je veľmi tekutá, čo umožnuje natiahnutie do pipetky, z ktorej sa makeup po stlačení hornej časti po kvapkách uvoľní. Dôležité ale je, aby ste makeup pred použitím dobre pretrepali, aby sa všetky zložky spojili. Ja si zvyknem naniesť makeup najprv na chrbát ruky a odtiaľ ho naberám buffer štetcom, ale určite by sa dal naniesť aj rovno na štetec, keďže ho na ruke netreba najprv rozpracovať, ako to je pri niektorých tuhších makeupoch. Mne na celú tvár stačia cca 3 kvapky, ale je to individuálne, keďže sa dá makeup bez problémov vrstviť, tak sa aj spotreba líši podľa toho, aké krytie chcete dosiahnuť. Najväčším plusom je pre mňa to, že makeup absolutne na pleti necítim a dokonca ani nevidím. Pleť len krásne zjednotí a zanechá zamatový finish, ale žiadne nánosy ani z blízka neuvidíte. Konzistencia je tiež veľmi zvláštna a jedinečná, ak budete mať cestu, tak sa určite do Fannka stavte a aspoň na ruku vyskúšajte, pretože sa to veľmi ťažko popisuje, ale vážne stojí za to. V ponuke je 5 odtieňov, ja mám druhý najsvetlejší s označením 004. Možno by som zniesla aj ten najbledší, ale sadne mi aj tento, keďže sa pekne prispôsobí a nanášam ho v tenkej vsrtve. Ako ale aj na fotke vidíte, má žltý podtón, takže na to pri výbere pozor. Čo sa týka výdrže, tak počas dňa mi stačí ak sa raz prepudrujem a inak ho nijak neupravujem a to mám zmiešanú pleť, takže po tejto stránke ho tiež hodnotím kladne. Navyše obsahuje aj SPF 10, takže pokožku aj chráni.







Ak vás zaujal, tak do konca tohto roka môžete využiť akciu a kúpiť ho s 20% zľavou!

Majte sa krásne!

11 komentárov:

  1. Make-up vypadá opravdu zajímavě, ale mě už je teď jasné, že moje neschopné ruce by s tím nebyly schopné pracovat :D. Každopádně ho půjdu aspoň omrknout :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite by si to zvládla, nie je to vôbec zložité :)) A za ten efekt si na tento spôsob aplikácie určite stojí zvyknúť!

      Odstrániť
  2. Vypada zajimave, od Gosh jsem zatim vyzkousela jen rtenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku znám a už dlouho jsem chtěla od ní něco vyzkoušet. Nakonec jsem zvolila paletku stínů na oči. tak se těším, až ji vyzkouším :-) Ale musím říct, že i tyhle kapky nevypadají špatně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám osobne tiene od GOSH veľmi rada, tak dúfam, že budeš spokojná aj ty :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá dobre :)
    Pozývam teba a aj tvoje čitateľky na moju vianočnú giveaway
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný makeup ,ale na mňa by bol asi aj najsvetlejší odtieň moc tmavý :/
    Súťaž o Syoss color refresher

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže sú všetky odtiene svetlejšie než sa zdajú, aj čo som na ostatných blogoch čítala. Ten prvý je svetlý pre väčšinu až príliš, takže by som tomu dala šancu :)

      Odstrániť
  6. Je peckový, já ještě recenzi nesepsala, chci mu dát ještě čas :D..a teď mám dotaz trošku mimo mísu - čím fotíš vč. objektivu ? A v čem edituješ? Máš neskutečně krásné fotografie. Paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som už musela, pretože mám toľko vecí, čo chcem dať na blog, že potom neviem čo skôr :D Len keby som ten čas ešte mala :D A to si ma teda potešila, hlavne keď viem, aké krásne fotky máš ty! Fotím s Canon EOS 600D len s obyčajným setovým objektívom a needitujem takmer v ničom, lebo od kedy mám MacBook, tak som si ešte žiaden program, ktorý by som zvládla aj ja nenašla, takže drobné úpravy robím len cez aplikáciu Photos, ktorá slúži na stiahnutie fotiek do notebooku a obsahuje aj úplne jednoduchý editor... Takže keď nemám na to nástroje, tak sa snažím skôr fotiť pri dobrom svetle, aby s tým potom dodatočne nebolo veľa roboty :D

      Odstrániť
    2. Díky moc :) Tak to jsem na tom podobně. Já mám Nikon D5100 a taky mám jen objektiv co byl součástí kitu, chtělo by to makro objektiv. Ale tak dá se hold. Máš to fakt krásné!

      Odstrániť