streda 18. novembra 2015

L´Oreal Paris Expert Volumetry Shampoo - recenzia

Ahojte! Dnešným postom by som rada spustila "sériu" troch článkov, ktoré budu zamerané na vlasy. Určite všetci viete, že mám dlhé vlnité vlasy, čo niekedy sťažuje ich úpravu, ale nesťažujem sa, len treba zvoliť tie správne produkty a vedieť, ako sa o ne starať :) Produkty, o kotrých vám napíšem, mám zo stránky elnino.sk, na ktorej nájdete od parfémov, cez telovú a dekoratívnu kozmetiku až po vlasové produkty úplne všetko.


Ja som si na testovanie vybrala šampón L'Oreal Paris Expert Volumetry, kondicionér značky Matrix a populárne "neviditeľne" gumičky. Šampón je určený na jemné vlasy, ktorým by mal zabezpečiť ľahkosť a objem. Z tejto profesionálnej rady od L'Oreál som ešte predtým nikdy nič nemala, tak som bola veľmi zvedavá, či to bude oproti klasickým šampónom z drogérie rozdiel, pretože ja mám všeobecne problém si nájsť šampón, ktorý by mi vyhovoval vo všetkých smeroch. Tento mi našťastie sadol úplne super a odkedy som ho vyskúšala iný ani nepoužívam! Má hustejšiu konzistenciu, stačí ho malé množstvo, príjemne sviežo voní a vlasy sú po ňom krásne nadýchané a prevoňané. Dostupný je v balení 250 ml, ktoré vyjde necelých 7 € alebo vo veľkom balení 1500 ml, ktoré stojí výhodnejších 16 €. Po minutí sa k nemu ešte určite vrátim a odporúčam ho aj vám, hlavne ak máte jemné vlasy, ktorým chýba po umytí objem, prípadne sa rýchlo mastia. 


Aký je váš obľúbený šampón?

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Tento šampon jsem párkrát vyzkoušela,ale bohužel mě hodně vysušuje z objemových profi mě nejvíc vyhovuje Kerastase.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala som, ale šampóny na objem používam často, moje vlasy to veľmi potrebujú. Som zvedavá na ten kondicionér Matrix, ja som mala masku z radu Total Results a bola skvelá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sampon nevypada vubec spatne, na me vlasy by se podle popisu hodil :) Ja pouzivam ted sampony od znacky Milva a jsem hrozne spokojena, vlasy mi hrozne rychle vyrostly a hlavne mi zacaly rust nove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obal vypadá skvěle. Tento šampon jsem ještě neměla a vidím ho poprvé. Můj nejoblíbenější šampon je od Pantene z řady aqua light.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. šampony na objem nepoužívam,..ale tento vyzerá kvalitne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už jen ten vzhled mě láká :D mě ku podivu nejvíce vyhovují šampony od Syoss, i když většina lidí, co znám, je nesnáší :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja v poslednej dobe šampóny striedam, no obľúbila som si značku Kerastase, kedže ma trápia suché končeky príjemne ma prekvapila aj rada od Lóreal Absolut repair lipidum a z prírodných je fajn značka Original sprout.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Loreál ma sám o sebe dobré produkty tak sa nečudujem, že je super. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú giveaway: http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť