nedeľa 6. decembra 2015

Tip na darček - Kazeta VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Ahojte! Vianoce sú už pomaly tu a s tým je spojené aj zháňanie darčekov pre tých najbližších. Ja osobne tento predvianočný zhon nemusím a radšej sa snažím kúpiť darčeky v predstihu a na poslednú chvíľu už nič nenaháňať. Niekedy sa to ale tak úplne nepodarí, hlavne ak človek nevie, čo presne kúpiť a čím by spravil druhému radosť. V takom prípade padnú tipy na darčeky určite vhod, takže dnes vám jeden ukážem aj ja :)

Vôňu Versace Bright Crystal určite poznáte. Je veľmi obľúbená hlavne medzi mladšími ročníkmi, keďže sa jedná o ľahšiu kvetinovo-ovocnú vôňu.

Zloženie:

Hlava - yuzu, granátové jablko, ľadový akord

Srdce - pivonka, magnólia, lotos

Základ - pižmo, drevo, ambra

V ponuke eshopu elnino.sk nájdete samostatné vône vo viacerých veľkostiach, ale taktiež darčekové kazety, ktoré sú pod stromček ideálne, keďže vždy obsahujú niečo naviac. Jednu som si vybrala aj ja, keďže moja sestra túto vôňu používa už dlhší čas a rozhodla som sa, že ju týmto milým balením, ktoré obsahuje miniatúrku s objemom 5 ml, telové mlieko a sprchový gél poteším :) Maličké balenie je nielen krásne, ale aj praktické. Stačí ho hodiť ho kabelky a netreba so sebou nosiť celý veľký ťažký flakón. Po minutí tam ľahko prestriekate vôňu znova a je to. Taktiež celkové balenie kazety sa mi veľmi páči a myslím, že darček tohto typu poteší takmer každú ženu. Túto kazetku kúpite za necelých 13 €, takže sa určite vôjde aj do menšieho rozpočtu :)





Ako ste na tom s darčekmi vy? 

Kupujete na poslednú chvíľu alebo už máte všetko pripravené? 


4 komentáre:

  1. Tahle vůně už mě nějakou dobou hodně láká a celkově se mi líbí tenhle koncept zpracování, kdy je dohromady celá sada! Podle mě je to pak krásný dárek pro někoho blízkého. Já co se týče dárků tak nemám ani jeden, ale tento týden už to chci napravit a začít postupně kupovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takýto darček určite veľmi poteší a hrozne sa mi páči ta vôňa, nič z podobnej značky som ešte nevlastnila. Ja som akurát dneska ešte bola zháňať dúfam už posledné darčeky ak ma už inšie nenapadne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. swing too much every year pose all the way up to the bar in as soon as you finish Pre Jym their you get ended with those water tanks yougonna push it hard as possible before that happens I have ever man a there's an outflow now for the flower kicks guys keep record nice n tight .

    http://t-rexmusclefacts.com/pre-jym/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. color I'm excited about this mint color though ok each internet just so they don't SKIN LOGIC ANTI-AGING CREAM washout cut you know it's between not youtube do yak mean bank okay these are so gorgeous look at that bank okay and yeah see clicking Next like ok so pretty few go this is the first time moms thing is.

    http://t-rexmusclefacts.com/skin-logic-anti-aging-cream-look-feel-years-younger/

    OdpovedaťOdstrániť