sobota 2. januára 2016

To najlepšie z roku 2015

Ahojte! Rok 2016 je tu a ja sa neviem dočkať, čo všetko prinesie! Na nejaké "nové začiatky" neverím, človek môže zmeniť svoje konanie a veci okolo seba kedykoľvek počas roka, ale aj tak je možno ľahšie povedať si, že práve od nového roku bude niečo inak. Ak si už dávate novoročné predsavzatia alebo nie, tak či tak vám držím palce, aby bol rok 2016 plný smiechu, pozitívnych udalostí a radosti aj z bežných vecí.

Nový rok je ideálna príležitosť na ohliadnutie sa späť do toho minulého a zaspomínanie si, čo všetko sa v ňom udialo. Ja musím uznať, že som mala rok plný super zážitkov a stretnutí s úžasnými ľuďmi. Ako prvé sa mi určite vynoria zážitky z cestovania! Hneď po zimnom skúškovom som letela do Ríma, ktorý som navštívila už minulý rok a úplne som si ho zamilovala.




Celý post s množstvom fotiek z Ríma nájdete TU.

Ďalší výlet smeroval na začiatku leta opäť do Talianska, ale tentokrát do Milána a Cinque Terre. S kamarátkou sme tam zažili nezabudnuteľných 5 dní a už teraz sa teším, kam sa vyberieme najbližšie!



Viac fotiek TU

V lete nechýbala ani dovolenka pri mori. Ja osobne také plážové ničnerobenie nevyhľadávam, ale raz za rok dobre padne aj to :)


Leto bez GRAPE festivalu si už neviem ani predstaviť, tento rok bol napriek počasiu opäť skvelý!


Na blogovaní mám najradšej, keď môžem ostatné blogerky stretnúť aj osobne a to sa najčastejšie darí na eventoch, ktoré pre nás robia spolupracujúce firmy. Medzi tie najlepšie patria nepochybne tie od Biodermy! Post z akcie TU



Počas leta som si konečne našla čas aj na návštevu Loly v Brne, ktorú poznám práve vďaka Bioderme, ale spája nás toho omnoho viac! 


Viackrát som bola aj v Prahe, ktorá ma neprestáva baviť a aj keď som sa odtiaľ vrátila len pred troma dňami, tak by som išla hneď znova! Okrem iného som tam absolvovala aj Kurz svadobného líčenia v Makeup Institute Prague, o ktorom bude určite na blogu aj príspevok. 



Na konci leta sme ešte so spolužiačkami urobili menší trip do Viedne a aj keď som v nej bola už veľakrát, tak Schonbrunn som navštívila po prvýkrát a celé jeho okolie mi učarovalo. Nádherné miesto!


Aj toto leto som natáčala každý deň tzv. sekundové videá, čo je úžasný nápad a keď ich dáte dokopy tak skvelá spomienka na celé leto! Tohtoročné som vám ešte neukazovala, tak môžete pozrieť práve teraz :)



Počas školy nebol na výlety až tak čas, ale lacné letenky do Berlína nás predsa len zlákali a predčasnú oslavu narodenín som si dopriala práve tam.


Celý post a veľa fotiek TU

Okrem cestovania mi samozrejme robilo radosť mnoho iných vecí, či už každodenné stretnutia s kamarátmi alebo dobré jedlo, ktorého nebolo málo :)) Okrem iného som začala chodiť aj na dance yogu, ktorá je úplne super! Nikdy by som nepovedala, že ma to tak chytí, ale fakt je to perfektné cvičenie na celé telo a človek pritom vypustí všetky negatívne myšlienky. Počas skúškového síce nebudem mať toľko času, ale teším sa, keď potom nabehnem na pravidelný režim :) A samozrejme mi celý rok robí radosť aj blog a hlavne to, že ho pravidelne čítate, inšpirujete sa, komentujete... Bez vás by to nebolo ono! ♥ 

Na záver už len fotka zo silvestrovskej párty a ja sa na vás teším pri ďalšom článku!


Aký bol váš rok 2015? 


7 komentárov:

  1. pěkné vzpomínky:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Príjemné čítanie, ktoré aj vo mne vyvolalo pár spomienok. Tiež som minulý rok zažila pár "prelomových" záležitostí, navštívila som jedno neskutočné miesto, kde sa len tak nedá dostať, veľa som pracovala, ale mala som aj dosť času na oddych... A tento rok bude asi tiež v niektorých veciach zlomový :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Na prelomové záležitosti človek aspoň len tak nezabudne. A aj pri práci/ škole je vždy dôležité nájsť si čas aj na oddych, bez toho by to nešlo :) Tak ti želám, nech všetko v tomto roku vyjde!

      Odstrániť
  3. Krásné ohlédnutí za uplynulým rokem! Navštívila jsi super místa, na některá z nich bych se taky určitě někdy v budoucnu ráda mrkla. :) Relax čas od času musí být, obzvlášť v tom "pravém" studentském životě, věřím, že ty dny jsou hned cennější. :D :/ Asi tento rok zkusím tenhle skvělý nápad se sekundovými záběry konečně taky zrealizovat! :D :) Uii ♥ tak brzy mrkneme na data v nějakém tom volnu, ať tam mám letos záběry ze Slovenska! :D Parádní fotky, působí to celé hezky optimisticky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, ja si už leto bez toho neviem ani predstaviť, dokonca aj moji kamaráti sa vždy pýtajú, či už natáčam video a či tam môžu byť :D Rozmýšľala som, že by som to natáčala v priebehu celého roka, ale potom som si uvedomila, že takmer celý január by sa odohrával v mojej izbe plnej papierov do školy :D Tak to nechám na leto :)) A samozrejme, dátum vyberieme! ♥

      Odstrániť
  4. dot com I chill pearl of killed next time get hi everyone up me and like I'm not rain recorded if it down Expert Lift IQ video in a really long time heart monitor leave I'm but still it just feels like it ages Hakeem me I've missed you a lot okay 338 if your guest uh for the title it I empty flash part the Turkey study a I have become .

    http://renovocremefacts.com/expert-lift-iq/

    OdpovedaťOdstrániť