sobota 20. februára 2016

Johnny Organic ANTI CELULITE Coffee Body Scrub

Ahojte! Trend kávových peelingov ste už možno zaznamenali. Celkom veľký boom bol s nimi na instagrame a tak sa aj u mňa jeden ocitol. Johnny Organic je značka vyrabajúca telovú kozmetiku, ktorá sa môže pochváliť prívlastkami organic, vegan, raw. V ponuke sú peelingy, masky, telové mlieka, šampóny... Všetky informácie o značke ako aj kompletný rad produktov nájdete TU.

Ja som vyskúšala kávový peeling, ktorý sa zameriava na celulitídu, strie a akné. Balenie je veľmi zaujímavé, vrecko z pevného papiera, ktoré je uzatvárateľné, takže produkt ostáva stále čerstvý. Samotný peeling je v suchej podobe a používa sa tak, že si zoberiete v sprche jednu až dve hŕstky a aplikujete ho na navlhčenú pokožku a masírujete/necháte pôsobiť 10 minút a následne opláchnete.

Pri aplikácii je vôňa skutočne silná, takže milovníci kávy si prídu na svoje :) Pokožka je po použití krásne jemná a nemám ani potrebu použiť telové mlieko, pretože je aj hydratovaná, vďaka obsiahnutým olejom. Pri pravidelnom používaní je pokožka aj na pohľad vyhladenejšia a pôsobí krajšie, takže za mňa určite odporúčam, tento typ peelingu mi vyhovuje omnoho viac ako klasické vo forme gélu.





Skúšali ste už niekedy kávový peeling? 

Majte sa krásne!


5 komentárov:

  1. Vypadá pěkně:) něco takového určitě brzy vyzkouším!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kávové peelingy mám moc ráda a i tento vypadá víc než dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek :) vypadá to skoro jako normální káva, takový typ peelingu jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som kávový peeling neskúšala, ale je možné vyrobiť si ho aj doma. Stačí keď zmiešaš kokosový olej a lyžicu kávy :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už dlho sa chystám nejaký tento trendy kávový scrub skúsiť, vyzerá zaujímavo :)
    pozývam ťa na môj vynovený blog
    www.beautydonuts.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť