štvrtok 25. februára 2016

Mary Kay Time Wise matné a rozjasňujúce podkladové bázy + Fixačný gél pod makeup s SPF 15

Ahojte! Už veľakrát ste sa ma pod článkami s líčením a premenami pýtali, aký makeup som použila a chceli ste na neho recenziu. Trvalo mi to síce dlhšie, ale predsa som sa k tomuto článku dostala a dnes si ho môžete prečítať :)


Podkladové bázy Mary Kay používam pri líčení už vyše dvoch rokov. Vyhovuje mi hlavne ich krycia schopnosť, ktorá je naozaj výborná a zakryje aj výrazné nedokonalosti, ďalej veľmi dobre držia, nevytvárajú mapy, nepôsobia ako maska a netreba nanášať silnú vrstvu.

Dostupné sú v zmatňujúcej a rozjasňujúcej verzii. Líšia sa nie len výsledným efektom na pleti, ale aj konzistenciou. Pri rozjasňujúcom type je textúra hutnejšia a krémová a naopak pri zmatňujúcom je tekutejšia.

Čo sa týka odtieňov, dostupných je zo zmatňujúcej aj rozjasňujúcej verzie 10 odtieňov, takže výber je naozaj široký a nájdu sa v ňom farby aj pre úplne bledulky až po snedšie typy. Tak isto majú makeupy rôzne farebné podtóny, takže si viete nájsť presne ten svoj.

Matné podkladové bázy sú označené fialovým prúžkom, čo uľahčuje orientáciu pri líčení, ak ich máte viac. Nad pásikom je potom uvedený príslušný odtieň. Ja sama používam Ivory 5, čo je ideálny odtieň pre veľmi svetlú pokožku a sedí mi takmer počas celého roka (okrem leta). Zmatňujúci efekt je naozaj výrazný, ale nezabudnite naniesť najprv hydratačný krém, aby sa nevytvárali na pleti šupinky.



Zľava do prava:

Ivory 5, Beige 2, Beige 3, Beige 4, Beige 6

Rozjasňujúce podkladové bázy sú vhodnejšie pre suchú pleť a takisto ich pri líčení používam pre zrelšie dámy. Efekt na pleti pôsobí sviežo a zdravo. 



Ivory 4, Beige 2

Na ukážku, ako tieto makeupy kryjú, prikladám pár fotiek líčení, pri ktorých som ich použila. Samozrejme, že je použitý ešte púder, bronzer atď, ale prekrytie nedokonalostí malú na svedomí práve tieto makeupy. 




Ďalším pomocníkom pri líčení je Mary Kay Fixačný gél pod makeup s SPF 15. Používam ho po nanesení krému. Má priesvitnú gélovú konzistenciu, pleť krásne vyhladí, chráni ju a predĺží trvácnosť makeupu. Treba si ale zvyknúť na zvláštnu vôňu, ktorú je ale našťastie cítiť len pri nanášaní.




Ak máte vo svojom okolí kozmetickú poradkyňu Mary Kay, tak sa na tieto super produkty určite spýtajte! Ak žiadnu nepoznáte, tak cez stránku Mary Kay si môžete vo svojom okolí nejakú nájsť :)

Majte sa krásne!


2 komentáre:

  1. S Mary Kay zkusenost nemam, ale ty rozjasnujici makeupy vypadaji moc dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jedním slovem wow, opravdu krásné. Kosmetiku Mary Kay jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale vypadá na kvalitní kosmetiku, zatím všude čtu samou chválu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť