nedeľa 7. februára 2016

VIDEORECENZIA: Sérum na riasy REALASH

Ahojte! Dnešný post je skôr taký informačný, chcela by som vám dať vedieť, že tento týždeň sa na blogu neobjaví žiaden nový post, lebo zajtra odlietam do Amsterdamu a keď sa vrátim, tak idem rovno na víkend na chatu. Do Amsterdamu a Rotterdamu sa už veľmi teším a určite budem pridávať fotky na instagram, takže ak chcete vidieť, ako sa tam mám, tak nezabudnite sledovať :)

Aby ste tu ale mali zatiaľ čo pozerať, tak prikladám aj videorecenziu na sérum Realash, o ktorom som už robila článok aj na blogu. Možno sa ale dozviete niečo nové aj touto formou :)






Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Vďaka tvojej výhre v súťaži na insta ho skúšam už skoro mesiac a nemám síce riasy ako bábika, ale aj tak vidím, že sú dlhšie a trošku hustejšie alebo skôr, stmavli tie, čo neboli doteraz vidieť :). Pozitívne recenzie som čítala aj na sérum od Balei, čo môže byť výhodná náhrada, ak niekto nechce toľko investovať :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelá recenzia ! :) Toto sérum som dostala aj ja na vyskúšanie a je fakt super :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sort of seems like we had like a similar on skin-tight and so you had said you wanton see again right at Tru Belleza me so this is all for you girlfriend I will also be doing skincare video I had responded to you later big long thing about like my skin care stuffs I will be going to be about that too like make it much more.


    http://renovocremefacts.com/tru-belleza/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. closure central biasing mechanism proposed I that than the central Norma's elating process head up the Biomuscle XR individual had gone awry and that painful stimuli were not being I'm inhibited I noon as would you would expect normally and so the pain processes would go through the central through the spinal .

    http://masspmmusclegrowth.com/biomuscle-xr/

    OdpovedaťOdstrániť