štvrtok 10. marca 2016

Dermacol oslavuje 50. výročie + otvorenie prvej predajne v Auparku

Ahojte! V utorok som bola pozvaná na tlačovú konferenciu spoločnosti Dermacol, ktorá sa konala pri príležitosti 50. výročia od založenia firmy a taktiež otvorenia prvej zážitkovej predajne Dermacol na Slovensku. Akcia sa konala v priestoroch reštaurácie KUBU v Auparku. Celý priestor bol krásne tématicky vyzdobený a o všetkých bolo naozaj výborne postarané. Najprv sme sa pri živej hudbe pousádzali a potom už nasledovalo uvedenie akcie moderátorom Romanom Juraškom a presunutie sa do prvej predajne Dermacol, ktorá sa nachádza len pár metrov od reštaurácie KUBU. Po slávnostnom prestrihnutí stuhy a oficiálnom spustení prevádzky sme si prešli predajňu, z ktorej som úprimne nadšená. Vybavená je naozaj nadštandartne, nájdete tam nespočetné množstvo odtieňov lakov na nechty, makeupov, očných tieňov... Všetko má svoj tester a veľmi oceňujem napríklad aj umývadlo, ktoré je určite užitočné pri skúšaní rôznych vôní produktov z rady Aroma Ritual.





Následne sme sa vrátili späť do reštaurácie a pozreli si krátke "filmy" o zrode značky Dermacol až po jej súčastnosť. Hovorilo sa aj o súťaži, ktorá prebieha k príležitosti 50. výročia. Hlavnou výhrou je diamantový prsteň navrhnutý spoločnosťou DIC - diamonds international corporation pre 50 z vás, ktoré nakúpia výrobky Dermacol nad 20 € a zaregistrujú sa na stránke www.dermacol50.sk. Na tejto stránke nájdete aj podrobné pravidlá a ďalšie výhry. Na akcii nechýbali samozrejme ani majitelia firmy Dermacol, Věra a Vladimír Komárovci, ktorí pôsobili neskutočne sympaticky a otvorene. Pár slovami prispeli aj tvár Dermacolu herečka Judit Bárdos či vizážista Tomáš Vida.




Spoločnosti Dermacol by som chcela ešte raz veľmi pekne poďakovať za pozvanie aj milé darčeky a dúfam, že si aj vy pôjdete predajňu pri najbližšej návšteve Auparku prezrieť a odnesiete si odtiaľ niečo krásne :)

4 komentáre:

  1. nádherná prodejna! páni, tam by se utrácelo :D :)
    krásný článek!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, tiež sa tam chystám ísť si spraviť radosť :D A ďakujem!

      Odstrániť
  2. Do tej predajne musím raz zájsť, vyzerá dokonalo !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj nádherná! Tie produkty tam vyniknú úplne inak, ako keď sú v bežnej drogérií.. a samozrejme aj výber je omnoho väčší :)

      Odstrániť