pondelok 25. apríla 2016

Mary Kay LE Into the Garden - recenzia + líčenie

Ahojte! Pred týždňom som bola pozvaná zastúpením Mary Kay na tlačovku k novej limitovanej edícii s názvom Into the Garden, ktorej kvetinový dizajn pochádza od brazílskej návrhárky Patricie Bonaldi. Kolekcia obsahuje paletku s tieňmi a leskami na pery, set na pedikúru, tuhé mydlá, laky na nechty a obrúsky pohlcujúce mastnotu v špeciálnom obale k tejto kolekcii. K novinkám, ktoré budú v stálej ponuke, patrí aj riasenka Lash Intensity a vôňa Upbeat. Ja som na vyskúšanie dostala spomínanú paletku, novú riasenku a set na pedikúru, tak sa na ne poďme pozrieť!

Dekortívna kazeta Into the Garden sa nachádza v pevnom papierovom obale, ktorý sa uzatvára na silný magnet, takže sa samovoľne neotvorí. Vo vnútri nájdeme 4 tiene na oči a 3 lesky na pery plus aplikátor. Tiene na oči sú v tónoch od svetlej ružovej, cez hnedostriebornú až po tmavofialovú a baklažánovú. Pigmentované sú veľmi dobre a taktiež sa ľahko tieňujú, čiže si intenzitu môžete pridávať vrstvením na seba bez toho, aby vznikali nepekné šmuhy a fľaky. Lesky, ktoré sú hneď vedľa, pery jemne tónujú v danej farbe, ale na pritom silno priľnú a správajú sa skôr ako rúž a aj výdrž sa pohybuje až okolo 4 hodín, čo ma veľmi milo prekvapilo.




Riasenka Lash Intensity má kefku s klasickými štetinami, ktoré sú na jednej strane kratšie a na druhej dlhšie, čo slúži na súčasné predĺženie aj zahustenie mihalníc. Riasy sú po nanesení naozaj výrazné, nie sú zlepené a riasenka počas nosenia neopadáva, takže jej nemám čo vytknúť.



Kolekcia na pedikúru obsahuje šumivé tablety do kúpeľa, peeling na chodidlá, oddeľovač prstov a pilník. Tablety úžasne sviežo voňajú. Ak má niekto rád citrusové vône, tak do tohto sa zamiluje. Do vane s teplou vodou hodíte tabletu, necháte v nej nohy 10 až 15 minút a následne použijete peeling, ktorý má tiež silnú citrusovo-bylinnú vôňu. Ja po tejto procedúre použijem na nohy ešte krém a potom sú naozaj omnoho hladšie a jemnejšie.



A teraz vám ukážem líčenie, ktoré som vytvorila s pomocou dekoratívnej kazetky a novej riasenky. Na pleť som použila Mary Kay Podkladovú bázu matnú v odtieni Ivory 5.







Čo na túto kolekciu a líčenie hovoríte?

Zaujala vás?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. opäť krásne líčenie! Značka Mary Kay ma nikdy veľmi nelákala, ale snáď čoskoro niečo vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné líčenie! Táto nová kolekcia má krásny dizajn, no nič ma z nej až tak veľmi nezaujalo, okrem leskov z paletky, ktoré majú veľmi pekné, využiteľné odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá kazetka vyzerá úžasne a líčenie je aki vždy dokonalé♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčenie je krásne! Paletka ma síce nezaujala, teda nekúpila by som si ju, ale tienie sú pigmentované pekne a pripadá mi aj dosť použiteľná :)

    OdpovedaťOdstrániť