pondelok 24. októbra 2016

Dermacol Aroma Ritual s vôňou Pear Williams

Ahojte! Pomaličky sa blíži čas Vianoc a keď mi prišli tieto produkty od Dermacolu, hneď mi napadlo, že práve toto je taký klasický vianočný darček, ktorým sa dá potešiť naozaj množstvo ľudí. Povedzme si predsa len, koľko z nás nájde pod stromčekom aspoň jeden sprchový gél či telové mlieko? :) Sú to ale veci, ktoré sa doma určite nestratia a keď voňajú ešte tak úžasne ako tieto, tak potom je naozaj dôvod na radosť!

Dermacol Aroma Ritual telové mlieko a sprchový gél s vôňou zrelej hrušky Williams prichádzajú v pestrofarebných obaloch a dokonca aj obsah produktov je svetlučko zelený, čo sa mne osobne veľmi páči. Vôňa je svieža, energická, vhodná pre mužov aj ženy. Sprchový gél veľmi dobre pení a zanecháva pokožku jemnú a prevoňanú a telové mlieko má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a taktiež zanechá krásnu vôňu, ktorá drží aj niekoľko hodín.




Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Včera som držala v ruke tento sprcháč ☺ Vonia naozaj krásne ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pred nejakým časom som ich mala možnosť ovoňať, a voňajú fakt neskutočne úžasne! ♥ Keby že doma nemám zásoby sprchových gélov na 10 rokov hneď by som si túto sadu kúpila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprcháče z tejto rady voňajú strašne krásne! Tieto som ešte nevoňala ale asi sa na ne pôjdem pozrieť:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť