streda 24. mája 2017

Novinky Oriflame katalóg 8/2017

Ahojte! Pred pár dňami vyšla nová kampaň od Oriflame a ja mám možnosť vám rovno ukázať, na čo sa v nej oplatí zamerať a čo by sa vám mohlo páčiť. Kampaň platí od 22.5. do 11.6., takže ak vás niečo zaujme, tak určite nájdite vo svojom okolí niekoho, kto vám vie produkty objednať :)



Ako prvý by som vám rada ukázala ikonický hojivý zázrak, tentokrát v čučoriedkovej vôni a k tomu zladenom obale. Neviem ako vy, ale ja mám tento "zázračný" kelímok asi v každej kabelke, v rôznych prevedeniach. Používam ho hlavne na suché pery alebo na rôzne suché miesta na rukách, škrabance atď. Táto verzia je naozaj sladučká , takže ak vám nevyhovuje klasická naturálna vôňa tohto vajíčka, tak sa pozrite po tejto :) Cena 1,99 €.


Ďalším produktom, ktorý som si hneď obľúbila, je hydratačná pleťová maska Essentials, ktorá obsahuje olej z jadierok melóna, ktorý hydratuje a zvláčňuje mastnú aj suchú pleť. Maska má gélovú konzistenciu, tvár príjemne chladí a pôsobiť ju môžete nechať až 20 minút a potom klasicky zmyť. Pleť zostane osviežená a hydratovaná a vďaka svojej konzistencii a chladeniu bude skvelá na leto na upokojenie po slnení. Cena 1,99 €. Pri aplikácii masky vám môže pomôcť aj mäkká čelenka, ktorá zafixuje vlasy v okolí tváre, aby sa neprimotali do masky :) Cena 4,50 €. 


Ak ste fanúšikmi matných rúžov, tak vás v ponuke potešia rúže The ONE Colour Unlimited Matte. Na perách majú zamatový finish a veľmi dobrú pigmentáciu. Chvíľu ale potvrá, kým sa vám ich podarí naniesť rovnomerne. Odporúčam naniesť najprv balzam, aby nezvýraznili suché miesta a šupinky. Cena 3,45 €. 


Odtieň Soft Rose a Vivid Pink.

Odtieň Soft Rose.

Kajalové očné linky The One majú tvar hrubého hrotu, ale napriek tomu sa veľmi pohodlne nanášajú. Páči sa mi hlavne odtieň Brown Shimmer. Mne sa bohužiaľ tento typ liniek otláča na hornom viečku, takže ich využijem na vnútornú linku a pod dolnú líniu mihalníc, kde sa veľmi dobre rozmazávajú pre dymový efekt. Cena 3,99 €. 



Kolekciu Love Nature som vám už viackrát predstavovala. Ja som si už obľúbila viaceré jej produkty, ktoré používame doma denne a všetkým vyhovujú. Tentokrát som vyskúšala Vyživujúci sprchový krém a Telové mlieko s mandľovým olejom s obsahom vitamínov A, B1 a E. Pre tých , ktorí ešte nevedia, pripomínam, že produkty Love Nature sú biologicky rozložiteľné, takže šetria našu planétu. Táto rada má naviac úžasnú výraznú mandľovú vôňu a pokožku zjemní a prevonia. Cena sprchovacieho krému je 4,49 € a telového mlieka 4,99 €. 


Novinkou v oblasti vôní je dámska Toaletná voda Sensual Jasmine a pánska Cool Lavender. Páčia sa mi ich jednoduché elegantné flakóny, ktoré pôsobia čisto a pritom zaujímavo. Dámska vôňa obsahuje konvalinky, jazmín a biele pižmo. Po jazmíne vonia naozaj identicky, takže ju odporúčam pre tie, ktoré majú rady naozaj skutočnú vôňu kvetín. Pri nákupe nad 20 € si ju môžete objednať za 7,99 €. Objem 50 ml. Pánska vôňa obsahuje okrem levandule aj mätu a morské lišajníky. Vonia sviežo a čisto a zaujala ma ešte viac, ako dámska verzia. Objem je 75 ml a taktiež ju pri nákupe nad 20 € dostanete za 7,99 €, inak je cena 25,90 €. 


Pri vôňach ešte zostaneme. Novinkou sú aj vreckové balenia vôni Amazing Paradise, Possess a Giordani Gold Essenza. Objem je 8 ml a cena 4,49 €. Ja osobne nosím v kabelke práve takéto malé balenia, či už originál vône, ktorú momentálne používam alebo si ju zvyknem prestriekať do malého flakóniku, aby som ju mala stále pri sebe :)


Kolekcia produktov Wellness ponúka výživové doplnky pre správne fungovanie organizmu, zdravé tyčinky či kokteily. Ja mám super skúsenosť s kapsulami s rybím olejom a tentokrát som vyskúšala Jahodový kokteil Natural Balance. Rozmiešava sa v studenej vode a poslúži napríklad ako zdravý olovrant. Chuťovo ma bohužiaľ veľmi nezaujal, takže napriek prospešnému zloženiu asi kamaráti nebudeme. Balenie obsahuje 378 g, čo vystačí zhruba na 21 porcií. Cena 37,90 €.


Slnečné okuliare Aruba s hrubším čiernym rámom mi padli celkom vhod, pretože práve čisto čierne okuliare som momentálne nemala a tieto sa hodia naozaj ku všetkému. V balení je naviac pestrofarebné púzdro a ružová handrička na čistenie, takže ich môžete stále udržiavať v perfektnom stave. Cena 9,99 €.


Posledným produktom z aktuálnej kolekcie doplnkov sú Pánske hodinky Infinity v tmavomodrej farbe, ktoré na mňa osobne pôsobia ako unisex a keby mám hrubšie zápästie, tak by u mňa určite našli využitie. Dizajn je veľmi jednoduchý a elegantný. Hodinky sú zabalené ešte v ochrannom tmavomodrom púzdre. Cena 24,99 €. 


Ktoré produkty vás zaujali najviac?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Rúže a vajíčko vyzerajú skvelo. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak sa mi zdá, že len mne bola zaslaná šedá tá kajalová linka :D a to sa mi táto hnedá tak páči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. K těm výrobkům Love nature se dalo v katalogu přivonět a nádherně voněly. To samé i zázračný kelímek, taky nádherná vůně, ale odolala jsem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím, že by som brala hneď všetko :), najviac však ten čučoriedkový zázrak na tie moje ubohé popradkané pery :)

    OdpovedaťOdstrániť