pondelok 8. mája 2017

Oriflame katalóg 7/2017

Ahojte! Dúfam, že ste si predĺžený víkend poriadne užili a nabrali sily do ďalších dní. Ja som bola na rodinnom stretnutí na Orave a musím povedať, že mi veľmi dobre padlo oddýchnuť si od všetkých bežných povinností. Keďže som už ale späť, tak vám rovno predstavím novinky z aktuálnej kampane Oriflame 7/2017, ktorá je platná do 21.5.2017, takže čokoľvek vás zaujme, tak si to viete ešte objednať :)


Hlavnou novinkou kampane je nová zmyselná Parfumová voda Amber Elixir Crystal. Ako prvé ma zaujalo jej balenie. Spojenie petrolejovej farby s ružovým zlatom pôsobí zaujímavo a luxusne. Vôňa je výrazná, ale pritom nie ťažká, čo ju robí ideálnou na letné večery. V zložkách obsahuje aj hnedý cukor, ktorý tam ja osobne cítim a robí pre mňa vôňu zaujímavou. Cena 27,90 €.


Ďalšou vecou, ktorá ma v balíčku veľmi potešila, sú hodinky Aruba s vymeniteľným remienkom. Môžete si vybrať medzi zlatým remienkom ladiacim k ciferníku alebo pestrofarebným vzorovaným remienkom, ktorý si viem predstaviť k letnému bielemu outfitu. Cena 29,99 €. 


V rovnakých tónoch sa nesie aj prstieň Gachala, ktorý zdobí tyrkysový kamienok a drobný kryštálik. Prsteň má zaujímavý tvar špirály, vďaka čomu je prispôsobiteľný akejkoľvek veľkosti. Cena 4,49 €.


Z rovnakej kolekcie si môžete zakúpiť aj kabelku Gachala, ktorá sa mi celkom trafila do vkusu a určite u mňa nájde využitie. Je zaujímavej zelenej farby s vyrezávaným vzorom, ktorý pôsobí tak trochu "etno". Doplnená je zlatými detailami a fialovou podšívkou. Veľkosťou je menšia, ale kľúče, peňaženka, rúž a telefón sa do nej zmestia :) Cena 16,99 €. 



Z rady NovAge Ecollagen je v ponuke Ľahký denný krém so zložením vyhladzujúcim vrásky. Produkty tejto rady sú určené pre ženy vo veku 30+, takže ja nie som práve cieľová skupina, ale pre tie z vás, ktoré do tejto kategórie spadajú, by to mohla byť na leto dobrá voľba, hlavne kvôli ľahkej textúre, ktorá sa rýchlo vstrebáva. A oceňujem aj hygienické balenie s pumpičkou. 


Kolekcia Love Nature je svojou škálou produktov naozaj rozsiahla a mne sa do rúk tentokrát dostalo telové mlieko a sprchový gél s prírodným levanduľovým olejom. Ak máte radi vôňu levandule, ktorá je naozaj intenzívna, tak tieto produkty budú niečo pre vás. Telové mlieko sa rýchlo vsiakne do pokožky a prevonia ju. V ponuke je aj telový píling. Sprchový gél kúpite za 4,49 €, telové mlieko za 4,99 €.


Pri kolekcii Love Nature ešte chvíľu zostaneme. Pre ľudí, ktorý si radi veci zjednodušujú a šetria čas, je k dispozícii Šampón a kondicionér v jednom s avokádovým olejom a harmančekom. Myslím, že som tu už dávnejšie spomínala, že ja tieto produkty na vlasy 2 v 1 nepoužívam, takže som nevyskúšala ani tento, vôňa je ale príjemná. Kúpite ho za 3,99 €. Ďalším produktom je Sprchový krém s avokádom, ktorý vytvára pri umývaní príjemnú penu a naviac sviežo vonia a zjemňuje pokožku, takže mu nemám čo vytknúť. Cena je 4,49 €. 


Čo sa týka antiperspirantov, najčastejšie používam spreje, pretože mi prídu z časového hľadiska najpraktickejšie, keďže človek nemusí čakať, kým produkt zaschne. Preto bola pre mňa celkom výzva testovať tieto produkty, keďže sa jedná o guľôčkový a krémový antiperspirant. Guľočkový je z rady Silk Beauty, ktorá obsahuje hodvábne proteíny zjemňujúce pokožku. Čo ma potešilo, je jemná nenápadná vôňa. Momentálne ho kúpite za 2,99 €. Krémový antiperspirant Activelle Pure Care bol pre mňa novinkou, keďže v takejto forme som produkt tohto typu ešte nemala. Tu je vôňa ešte o niečo jemnejšia a naozaj nenápadná, čo mi vyhovuje, pretože nemám rada, ak tieto produkty príliš cítiť a prebíjajú parfém. V tomto katalógu ho kúpite v akcii za 2,99 €. Oba produkty si odložím na leto, keď si človek môže na seba hodiť šaty alebo tielko bez toho, aby musel čakať, kým antiperspirant úplne zaschne. 



Vyživujúce pleťové kapsuly NovAge Nutri6 som už raz mala a písala som o nich TU. Spotrebovala som už celé balenie a bola som veľmi spokojná, takže sa teším, že si dám takúto kúru niekedy opäť. Momentálne kúpite balenie 30 kapsúl za akciovú cenu 23,99 €.


A na záver tu máme produkt, ktorý nie je vyslovene kozmetický, ale ku kráse vie naozaj dopomôcť :) Brúska na nohy Feet UP mi padla celkom vhod, pretože si pedikúru zvyknem robiť sama doma a toto mi ju výrazne uľahčí. Použiť ju môžete nasucho aj namokro. Na prichádzajúce leto a obdobie odhalených nôh a sandálok určite odporúčam. Napájanie na 4 AA batérie. Cena 24,99 €. 


Ktoré produkty vás zaujali najviac?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. pekne si to zhrnula :) a prečo nepoužívaš 2v1 produkty? to som nepostrehla :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne pri vlasoch mám rada, keď viem, na čo jednotlivé produkty slúžia a vyberám si ich presne podľa ich funkcie/zloženia, takže keď je niečo 2 v 1, tak nemám nad tým taký prehľad a hlavne sa mi efekt nezdá taký, ako keď používam šampón a kondicionér zvlášť :)

      Odstrániť