štvrtok 22. júna 2017

Moje obľúbené novinky od Balea

Ahojte! Už dlho som vám neukázala žiadne novinky z dmka, čo je veľká škoda, pretože ako všetci vieme, tam si človek vždy niečo nájde. A ja vám to uľahčím tým, že vám rovno poviem, k čomu by ste pri najbližšej návšteve mali zamieriť :)

Tri produkty, ktoré ma v poslednej dobe zaujali a obľúbila som si ich, vidíte na fotke nižšie. Tekuté mydlo s vôňou čerešne a bazy, uvoľňujúci telový olej s vanilkou a levanduľou, maska na pleť so sklonom k nedokonalostiam...


 

Začala by som mydlom, pretože tekuté mydlá milujem, takže mi nemohlo uniknúť ani toto s cukríkovo čerešňovou vôňou. Má hustejšiu konzistenciu, ruky po použití nie sú vysušené a sú krásne prevoňané, čo viac treba? Kúpite ho za 1,19 €.


Ďalší typ produktov, ktorý často vyhľadávam, sú telové oleje. V poslednej dobe ich používam radšej, než telové mlieka a konkrétne toto som si vybrala špeciálne na natieranie pred spaním, keďže levanduľa je známa svojími uvoľnujúcimi a upokojujúcimi vlastnosťami. Obsahuje aj arganový olej a olej z hroznových jadierok a je vhodný aj na masáž. Do pokožky sa rýchlo vstrebáva, takže žiadne dlhé čakanie po použití nie je potrebné. Cena oleja je 3,49 €.



Posledným produktom je maska a tvár vo "vrecúškovom" balení, určená na problematickú pleť s nečistotami. Obsahuje liečivé bahno, kyselinu salicylovú a zinok. Na pleti sa nechá pôsobiť 10-15 minút a následne sa zmyje. Na balení píšu, že vystačí na dve použitia, keďže obsahuje 2 vrecúška, ale mne jedno vrecko vydržalo asi na 3x, keďže je jej vnútri naozaj dosť, takže keď si ho po otvorení nejak uzavriete, tak vám vydrží určite na viackrát. Ja masku používam skôr preventívne, keďže nedokonalosťami veľmi netrpím, ale pleť bola po použití jemnejšia a póry čistejšie, takže som spokojná. Takéto balenie je veľmi praktické napriklád na dovolenku, kde nechcete ťahať zbytočne ďalší veľký produkt. Dvojbalenie masiek kúpite za 0,99 €.



Aké produkty ste v dmku naposledy objavili vy?

Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. Tělový olej vypadá zajímavě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olej by som si rada kúpila, mala som ten bisabolový Balea a voňal úžasne. Levanduľu mám osobne veľmi rada, no asi počkám na chladnejšie obdobie, teraz sa mi nejako do olejových produktov príliš nechce. Inak maska má veľmi dobré zloženie ako šité na mastnú pleť. Ja používam momentálne čisté bahno z mŕtveho mora a som maximálne spokojná s jeho účinkami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja oleje používam celoročne, ale tiež som s nimi začínala v zime :) Bahno je na problematickú pleť určite super!

      Odstrániť
  3. Hodně mě zaujal tělový olej, pro ten si asi zajdu. :)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si si medzi produktami našla niečo pre seba :)

      Odstrániť
  4. no neviem čo by som si vybrala skôr :) všetko ma zaujalo,ale asi najviac olejček, keďže som tiež maniak na oleje :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ako ja :D V poslednej dobe keď vidím nejaký super olej, tak už aj musí byť môj :))

      Odstrániť
  5. Balea ma v poslední době samé super vecičky :)) Zaujal me hlavně ten olej a maska :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po oleji sa určite odporúčam pozrieť, pokožku treba stále hydratovať :))

      Odstrániť
  6. Baleu milujem a vždy si od nej niečo odnesiem :) Mydlo na ruky máme doma aj my, bolo v DM boxe a nádherne vonia :) Bahnovú masku mám doma tiež a je skvelá, určite by som šla do nej opäť!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme na tom podobne :) V jej sortimente je veľmi veľa super produktov :)) Vôňa toho mydla je naozaj krásna, nám sa už míňa, tak sa po ňom musím pozrieť zas!

      Odstrániť