streda 27. decembra 2017

Keď vám spolupráca dáva viac

Ahojte! Dúfam, že ste si Vianoce aj vianočné sviatky užili v čo najväčšej pohode a že ste načerpali poriadne veľa energie (z toľkého jedla určite:))! Na mňa vianočná atmosféra tak úplne nedoľahla, pretože sa už snažím postupne učiť na štátnice a vlastne posledných 5 rokov, od kedy som na vysokej, pržívam Vianoce tak pomenej, pretože keď sa človek do poslednej chvíle učí a po sviatkoch sa musí začať učiť opäť, tak ani nevie vypnúť od všetkých povinností a odreagovať sa. Veľké nádeje ale vkladám do budúceho roku, kedy už pevne verím, že sa ma učenie nebude týkať a že si Vianoce naozaj užijem!

Prečo to ale všetko píšem? Pretože napriek tomu, že som si tie pravé Vianoce nestihla vychutnať až tak naplno, tak už začiatkom decembra som dostala pozvanie na Christmas Event pre blogerky, ktorý organizovali šikovná Natali a Silvi z dm drogerie! A tak som mala možnosť zažiť skvelý čas strávený vo výbornej spoločnosti, plný zaujímavostí, zábavy a dobrého jedla :)


Ubytované sme boli v hoteli LOFT, ktorý som poznala už z minuloročného eventu (článok TU) a ktorý je svojím zariadením a dizajnom naozaj jedinečný. A naviac má dole úžasnú reštauráciu, ktorá je prístupná aj verejnosti. Jej názov je Fabrika the beer pub, takže ak budete mať chuť na špeciálne pivá alebo výborné jedlo, tak odporúčam všetkými desiatimi.





Čo sa týka programu, začali sme už v piatok večer spoločnou večerou práve v spomínanej reštaurácii. Na druhý deň nás čakala ranná jóga s Vierkou Ayisi, z ktorej som mala obrovskú radosť, keďže jógu sa snažím cvičiť pravidelne a hodina s Vierkou ma veľmi pozitívne prekvapila. Naozaj to bola jedna z najleších lekcií jógy, akú som zatiaľ vyskúšala, takže ak aj vy obľubujete tento druh cvičenia, určite sa pozrite, kedy a kde máva svoje vyučovanie.








Ďalej nás v priebehu dňa čakali workshopy s odborníčkou na pleť a odborníkom na vlasy, ktorí nám každej jednej poradili, čo je pre nás vhodné a čo naopak nie, povedali niečo z teórie zloženia produktov a samozrejme sme mali aj praktickú časť, kde sme si odporúčané produkty vyskúšali sami na sebe.














Keďže sme boli od rána nenalíčené, tak sme mali k dispozícii šikovnú vizážistku Barborku Yurkovic, ktorá nám vytvorila večerné líčenia a takto upravené sme sa mohli do sýtosti vyblázniť vo fotokútiku, ktorý bol k dispozícii. A pustiť blogerky k niečomu takému je veľmi odvážny nápad!






Natali a Silvi pre nás ale medzičasom pripravili tajnú miestnosť, kam nás následne zavolali a naozaj sme ostali v nemom úžase, keď sme zbadali tú najviac vianočne vyzdobenú izbu s krásnym stromčekom, množstvom darčekom a dokonca aj Santom. Aby toho nebolo málo, onedlho sa objavil Sajfa a blogersko/vlogerskej besiedke na zemi s punčom v ruke už nič nechýbalo.











Večer sme zakončili na vianočných trhoch a neskôr ešte v hotelovej reštaurácii (tej sa tak ľahko nedá odolať) a na druhý deň sme sa nabalené darčekmi a plné super zážitkov pobrali domov. Ja som si teda svoju vianočnú náladu užila už takto predčasne, začo celému tímu, ktorý sa o nás staral, ďakujem a samozrejme aj dievčatám za skvelú a veselú spoločnosť! :)


Fotky: Zuzana Gavulová

Ako ste si tohtoročné sviatky užili vy?

Majte sa krásne!

2 komentáre: