streda 11. apríla 2018

Glitter eyes

Ahojte! Niekedy sa mi stane, že ma nejaký trend veľmi zaujme, ale trvá mi dlho, kým sa dostanem k jeho realizácii. Tak to bolo aj s líčením očí posiatym trblietkami na netypických miestach, ktoré bolo veľmi populárne minulú festivalú sezónu a podľa mňa bude v kurze aj tento rok!

Keď mi prišla ponuka vybrať si nejaké produkty z portfólia značky Essence, tak som so zvedavosťou pozerala, čo majú vlastne v ponuke, pretože aj keď niektoré produkty poznáma a viem, že sú dlhodobo v sortimente, tak sa priznám, že tie nové tam veľmi často okukávať nechodím.





Veľmi ma ale prekvapila rozmanitosť produktov a krásne novinky! Medzi nimi boli práve aj glitre, pri ktorých som okamžite vedela, že budú na takéto líčenie ideálne. U nás sú tieto glitre dostupné v šiestich prevedeniach. Ja som toto líčenie tvorila s dvoma druhmi, strieborné hviezdičky sú v balení s názvom 01 star child a menšie farebné glitre majú označenie 05 chameleon. Z ďalších ma zaujali ešte zlaté pliešky, ktoré by som chcela vyskúšať nabudúce! K tejto glitrovej kolekcii si môžete dokúpiť aj špeciálny primer a gumenný aplikátor, s ktorým sa glitre naozaj pohodlne aplikujú. Čo sa týka podkladu, ten ma ružový nádych a pomerne silné odlesky, takže na mňa skôr pôsobí ako rozjasňovač a prijala by som ho radšej v neutrálnej farbe, keďže pod trblietkami môže byť viditeľný.



Ďalším produktom, ktorý som pri tomto líčení od Essence využila, je gél na obočie Make Me Brow vo svetlejšom odtieni 01 blondy brows. Táto riasenka na obočie má menší praktický aplikátor a obsahuje aj drobné vlákna, ktoré pomôžu vyplniť riedke obočie. Tento produkt by som odporúčala pre prirodzený vzhľad obočia, ktorý je teraz veľmi trendy a pomaly (ale našťastie) strieda prehnane vykreslené dokonalé obočie.



Trúfli by ste si na takéto líčenie napríklad na festival? :)

Aké sú vaše obľúbené Essence produkty?

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Líčení je parádní a na festival? Proč ne. :-) Třpytky se mi líbí a i ten gel na obočí. Já mám od Essence tužku na obočí a je to moje stálice. Co se mi od nich ještě líbí jsou laky na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Laky na nechty som si od nich jednu dobu veľmi často kupovala aj ja :)

      Odstrániť
  2. skvelé líčenie! :) aj si ho dáš na nejaký festival v lete? ;)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ak na nejaký pôjdem, tak niečo trblietavé si určite vytvorím :D

      Odstrániť
  3. Tie tvoje mihalnice, to je dokonalosť! Inak veľmi pekné aj fotky sú krásne :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť