pondelok 21. mája 2018

Jarné rýchle líčenie s Bourjois a Yves Rocher

Ahojte! Posledné roky mám pocit, že sa rozdiely medzi jarou a letom akosi stierajú, ale keďže máme ešte stále oficiálne jar, tak som toto líčenie nazvala práve jarným. Momentálne pre mňa predstavuje klasiku, ktorú si viem zakaždým prispôsobiť, ale stále zostáva zachovaná jej praktickosť.


Pri takýchto rýchlych líčeniach oceňujem hlavne produkty, ktoré sa dajú využiť multifunkčne a sú praktické aj na cestovanie, keďže nimi ušetrím miesto. V tomto líčení zohrala túto rolu lícenka Le Duo Blush v odtieni 01od Bourjois, ktorú som použila ako očné tiene, na vykontúrovanie tváre a aj ako farbu na líčka. Tak isto som použila aj rozjasňovač Bourjous La Petit Strober, ktorý má krásny zlatý nádych a pleť rozjasní veľmi prirodzene. Oba tieto produkty majú veľmi výraznú, krásnu prenikavú vôňu!





Ďalších výrazným prvkom v líčení je matný rúž Yves Rocher v nádhernom cyklaménovom ružovom odtieni číslo 154. Na tieto rúže určite odporúčam pozrieť, ako jedny z mála matných rúžov nevysušujú a majú super pigmentáciu aj vôňu.


A tu už je video s kompletným postupom líčenia, tak si prepnite do HD kvality a ak chcete v budúcnosti vidieť videí viac, tak sa prihlásne na odber! Po rozkliknutí popisu videa na Youtube uvidíte aj kompletný zoznam použitých produktov.

                    

Ako sa vám toto líčenie páči? 

Tiež zvyknete používať produkty multifunkčne?

Majte sa krásne!

4 komentáre: