pondelok 18. júna 2018

Moje najobľúbenejšie produkty od Kiehl's

Ahojte! Dnes by som sa chcela venovať starostlivosti o pleť a konkrétne značke, ktorá mi v tejto oblasti momentálne vyhovuje najviac. Produkty Kiehl's používam už vyše roka a počas tohto obdobia som tam našla viaceré "must have" produkty, o ktorých vám chcem povedať viac.


1. Prvým produktom, ktorý odporúčam úplne každému je tento inuverzálny Ultra Facial Cream. Nikdy predtým som nemala krém, ktorý by bol tak hydratačný a pritom konzistenciou úplne ľahký! Na pleť ho stačí naniesť malé množstvo, lebo sa super rozotiera a je vhodný na noc aj na deň pod makeup. Je bez parfemácie, vhodný pre všetky typy pleti a obsahuje výťažok z olív a z rastliny Imperata Cylindrica. Dostupný je vo veľkosti 28, 50 a 125 ml.



2. Ďalší skvelý produkt je Midnight Recovery Concentrate, ktorý, ako z názvu vyplýva, je určený na nočnú starostlivosť. Jedná sa o olejové sérum so zastúpením prírodných zložiek v 99,8% obsahu. Má nádhernú vôňu a obsahuje aj levanduľový olej, takže pred spaním pôsobí aj relaxačne. Na tvár stačí aplikovať 2-3 kvapky, takže jedno balenie naozaj dlho vydrží. Dá sa používať samostatne alebo pod vyššie spomínaný krém a na pleti pôsobí omladzujúco a regeneračne. Po zobudení je pleť naozaj výrazne jemnejšia a hladšia, najväčší wow efekt je asi hneď po prvej aplikácii, lebo potom si na to už postupne zvyknete :)) Dostupný je vo veľkosti 15, 30 a 50 ml.



3. Obľúbencov som si v Kiehl's našla aj v starostlivosti o pery. Butterstick Lip Treatment obsahuje SPF 25, takže je ideálny teraz na leto a vlastne aj počas celého roka, keďže slnečné lúče sú stále silnejšie. Na výber je bezfarebná verzia a tri jemne tónované, ktoré perám dodajú prirodzenú farbu. Balzamy obsahujú hlavne kokosový olej a citrónové maslo. Druhým balzamom, ktorý je taktiež výborný, je Scented Lip Balm #1. Balený je v tube, takže sa aplikuje vytláčaním a pery zanecháva lesklé a chvíľu trvá, kým sa vstrebe, takže ho používam hlavne na noc. Mám verziu Cranberry a vonia naozaj úžasne! V ponuke je ešte mango, hruška a mäta.




Ak ste značku Kiehl's ešte nevyskúšali a neviete, aké produkty by vám sadli, tak využite bezplatné poradentsvo na predajniach. Vždy je tam veľmi ochotný vyškolený personál, ktorý vám poradí. A k nákupu ako bonus dostanete vzorky ďalších produktov!

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. S touto značkou zkušenost nemám, ale velmi mě zaujal pleťový krém i ty dva balzámy na rty.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Kiels bych ráda něco zkusila, ale odrazuje mě cena.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že v tomto prípade sa do niektorých produktov oplatí investovať, lebo je tam tá kvalita poznať, ale určite si môžeš najprv vypýtať vzorku a uvidíš, ako ti to sadne :)

      Odstrániť
  3. Všechny produkty vypadají pěkně, ještě jsem ale od této značky nic nezkoušela :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť