sobota 8. decembra 2018

Tipy na vianočné darčeky

Ahojte! Vianoce sú tu už čo nevidieť a ja som sa tento rok rozhodla spísať vám tipy na produkty, ktoré by vám mohli pomôcť pri hľadaní darčekov pre vašich blízkych. Veľa z nich sú vianočné kolekcie, ktoré sú na toto obdobie priamo vytvorené a už svojím dizajnom alebo vôňami Vianoce a zimu vyslovene evokujú. Väčšina produktov bude samozrejme kozmetických, ako ste určite aj čakali :) Kozmetika je podľa mňa pre kamarátky, maminy, priateľky, babičky atď. vždy pekný a využiteľný darček a ja sama ňou veľmi rada moje okolie obdarúvam.


Začala by som darčekovým balením od Kiehls. Ich vianočné produkty sú zaujímavé tým, že ich dizajn každý rok navrhne iný umelec, takže okrem kvalitnej kozmetiky darujete aj vizuálny zážitok. Kombinácie vianočných setov sú rôzne. Môžete si vybrať z už zostavených alebo si vytvoriť vlastný, podľa produtkov, ktoré máte radi. Všetky produkty vám zdarma darčekovo zabalia! Ja odporúčam jednoznačne Kiehls Midnight Recovery Concentrate a Ultra Facial Cream. A obe sú aj vo vianočných obaloch! V tomto balíčku, ktorý vidíte nižšie, je balzam na pery s vôňou hrušky, čo je už moje druhé balenie a poviem vám, že máločo zhydratuje aj veľmi vysušené pery tak dobre, ako tento balzam. Ďalej sa tam nachádza peelingové mydlo s koriandrom, malé balenie klasického peelingu a telový našľahaný krém.


Teraz sa na chvíľu presunieme k dekoratívnej kozmetike, ktorá je ale svojím vzhľadom na Vianoce a novoročné párty ako stvorená. Reč je o novinkách z dielne Pupa Milano, ktorá predstavila celú radu rozjasňovačov rôzných textúr a taktiež nádherné žiarivé paletky na oči! Rozjasňovač je produkt, ktorý posledné roky hýbe kozmetickým svetom a asi nikoho, kto sa aspoň trochu o líčenie a trendy zaujíma, nemohol obísť. Pupa máva vždy nádherné rozjasňovače v limitkách, ale veľmi sa teším, že prišla aj s takouto širokou kolekciou, ktorá je venovaná len im. Názov kolekcie je Glow Obsession a obsahuje 3 rôzne druhy rozjasňovačov. Krémový v tyčinke, tekutý s kvapkátkom a klasický tuhý zlisovaný. Každý je dostupný v troch odtieňoch a v cene 15,50 €. Ten v tyčinke má finish najprirodzenejší, tuhý poskytuje stredne silné odlesky a ten tekutý je najsilnejší zo všetkých, ktoré doma mám! Stačí jedna kvapka na ruku, odkiaľ si rozjasňovač aplikujete v malom množstve na lícne kosti, nad hornú peru atď... ten efekt je neskutočný a ak máte radi veľmi výrazné odlesky, toto bude pre vás to pravé!


A aby som sa nerozplývala len nad rozjasňovačmi, tak svoju pozornosť si zaslúžia aj paletky na oči Pupa Makeup Stories Palette, ktoré obsahujú 10 tieňov a veľké zrkadlo. Zloženie tieňov v paletke je rozmanité, nájdete tam tiene matné, saténové aj metalické, čím získate možnosti na vytvorenie bežného denného líčenia aj extrémne výrazného večerného. Nižšie vidíte odtiene Hot Flame (teplé červené a medené farby), Cosmic Queen (studené odtiene čiernej, sivej a modrej) a Bright Violet (odtiene ružovej a fialovej).


Pri tieňoch ešte chvíľu zostaneme, ale tentokrát sa pozrieme na mono tiene, ktoré sa vyskytli v poslednej dobe v dm drogérii a určite stoja za vyskúšanie, ak máte radi metalické a trblietavé efekty. Mono tiene od Essence bývajú veľmi obľúbené a po vyskúšaní týchto sa tomu ani nečudujem! Essence Melted Chrome sú nádherné tiene úžasnej až maslovej textúry, ktoré sa najlepšie aplikujú prstami. Efekt, ktorý vytvárajú, je naozaj intenzívny a ja ich najradšej používam do stredu viečka, pričom vonkajší kútik vytieňujem do tmavších odtieňov. Podobný efekt vytvára aj tieň od novej značky 183 days by trend IT UP, ktorý má názov Eye Foils a tiež je na viečku neprehliadnuteľný. Ak vám teda netreba celú paletku alebo chcete obdarovať niekoho, kto sa zatiaľ príliš nelíči, tieto tiene budú správna voľba. 


A z kozmetiky tu mám ešte jeden tip a to priamo vianočnú kolekciu od Yves Rocher. Tam sa na prichádzajúce vianočné obdobie priravili rovno dvoma kolekciami, jednou s vôňou červeného jablka a druhou s vôňou zlatého čaju. Všetky produkty majú krásne ilustrované obaly a nájdete medzi nimi či už sprchové gély a telové mlieka, tak aj mydlá a krémy na ruky, balzamy na pery a čo ma veľmi potešilo, tak aj vonnú sviečku!


Posledným tipom na darček nie je kozmetika, ale tričká, ktoré vyrába šikovný Martin z blogu Pink Onion. Zaoberá sa na ňom rôznymi receptami a potravinami, ktoré sú vhodné aj pre ľudí, ktorí trpia potravinovými intoleranciami a k tomuto konceptu vymyslel aj super tričká. Ak máte teda vo svojom okolí niekoho, kto intoleranciu má, či už na histamín, laktózu atď., tak sa na Martinov blog určite pozrite. Myslím, že si spomedzi tričiek vyberiete a takýto darček bude isto originálny. 


Na záver by som chcela poďakovať štúdiu Mocup Space, v ktorom sme nafotili tieto krásne flatlay fotky!

Ako ste na tom s darčekmi vy?

Čím obdarujete svojich blízkych?

Majte sa krásne!

1 komentár: