streda 22. júla 2020

Fialové dymové líčenie

Ahojte! V dnešnom poste by som vám chcela ukázať, že ani farebných očných tieňov sa netreba báť a dajú sa nosiť aj decentnejším spôsobom. Tentokrát som sa zamerala na fialovú, ktorá nijak nekričí, ale pritom celé líčenie pôsobí sviežejšie než napríklad s hnedou alebo čiernou.


Je to variácia dymového líčenia so ztmaveným vonkajším kútikom a linkou vytvorenou pomocou ceruzky, na ktorú som následne naniesla ešte očný tieň a jemne rozmazala, aby nepôsobila tvrdo. Používala som hlavne tiene z paletky Pupa Milano Bright Violet a YSL Shimmer Rush. Na riasy som naniesla riasenku Gosh Catchy Eyes Drama, ktorá je momentálne moja obľúbená. Nezlepuje, mihalnice zvýrazní a drží celý deň.


Čo sa týka zvyšku líčenia, použila som makeup Bourjois Always Fabuleux a tvár som vykontúrovala bronzujúcim a rozjasňujúcim púdrom Dior. K výraznejším očiam som na pery zvolila rúž MAC v odtieni Faux, čo je moja obľúbená nude/staroružová farba.


Takéto líčenie je ideálne na spoločenské udalosti, plesy, svadby... Ak máte rady výrazné oči, môžete nalepiť umelé riasy a líčenie bude hneď ešte o niečo výrazejšie a pútavejšie.



Rada by som vám dala do pozornosti aj moje nové webové stránky vieraduskovamakeup.cz/ , kde nájdete moje portfólio a taktiež všetky služby, ktoré ponúkam. Momentálne pôsobím v Prahe, tak ak by ste sa v budúcnosti nechali rady nalíčiť, upraviť si obočie alebo aplikovať lash lifting, tak sa na mňa neváhajte obrátiť! :)

Majte sa krásne!

11 komentárov:

  1. Moc krásné líčení, fialová se mi na očích líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som rada, že sa ti aj v tomto prevedení páči! :)

      Odstrániť
  2. Tak tohle, Vierko? Naprostá nádhera. Máme dost podobnou barvu očí, takže si tohle líčení urychleně musím udělat. Je totálně sexy a nádherný! Moc děkuji za tip :).

    Verča ze Ztracena v Praze | PROCHÁZKA PO NÁPLAVKÁCH | FOTOÚVAHA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, teším sa, že ťa zaujalo a vyskúšaš ho! 💜 Fialová modré oči naozaj pekne zvýrazňuje, takže ti bude určite svedčať :))

      Odstrániť
  3. All your posts are awesome, looking forward to reading more!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi krásne líčenie. Fialovú veľmi nemusím ale tebe pekne zvýrazňuje oči.

    IT´S MY (30 TH ) BIRTHDAY !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! K modrým očiam fialová pekne pasuje a aj keď ju nenosím moc často, tak raz za čas po nej rada siahnem :)

      Odstrániť