streda 4. novembra 2020

Ako jednoducho zvýrazniť oči

Krásny deň vám prajem! Myslím, že každý z nás vie, v akej situácii sa momentálne svet nachádza a určite to prináša so sebou viac negatívnych, než pozitívnych pocitov, ale napriek tomu je dôležité nepodliehať depresii a popri dodržiavaní opatrení a ohľaduplnosti voči iným sa zamerať aj na maličkosti, ktoré nám spôsobujú radosť a udržiavajú nás v dobrej nálade. 

Verím, že pre veľa z vás, ktoré tento blog navštevujú, je práve tým pozitívnym odreagovaním kozmetika, či už samotná alebo líčenie, ktoré pomocou nej vytvárate :) Preto aj dnešný post bude venovaný líčeniu, ktoré využijete aj pri aktuálnej (rúškovej) situácii!


Tento look zameraný na oči som sa snažila poňať jednoducho a tak, aby nezaberal príliš mnoho času. Preto som pri jeho vytváraní použila len dva tiene a to matný baklažánový odtieň Strike z paletky Urban Decay Petite Heat, ktorý som naniesla na celé pohyblivé viečko a roztieňovala z časti aj na nadočnicový oblúk a metalický bronzový mono tieň Pupa Milano z letnej limitky, ktorý som prstom naniesla do vnútorného kútika vo väčšom množstve, než obyvkle. Použiť môžete samozrejme akékoľvek tiene, čo máte doma a farebnú kombináciu si prispôsobiť, ak napríklad preferujete studenšie odtiene.


Aby ste videli líčenie aj v "plnej kráse", tak som ho doplnila rúžom Mac v odtieni Spirit, ktorý má nádhernú výraznejšiu nude farbu a k jesenným líčeniam dokonalo pasuje. 



A mám pre vás ešte jeden tip, ako efektívne tráviť voľný čas a pritom sa priučiť niečo nové v beauty oblasti. Ak sa zaujímate o svoje produkty (alebo by ste chceli začať) hlbšie a nie je vám ľahostajné ich zloženie, tak sa vám určite bude páčiť obsah nového webu lakrem.sk . Nájdete tam dostupnejšie ale aj drahšie produkty (a nové pribúdajú každý deň), rozbor ich zloženia a hlavne popis, k čomu jednotlivé zložky slúžia. Práve táto časť je podľa mňa najzaujímavejšia, pretože z chemických názvov v zložení bežný užívateľ nepozná, k čomu daná zložka slúži a môže nabrať dojem, že je produkt plný chemických látok. Pritom mnoho zložiek, ktorých názov nám nič nehovorí, sú práve nositeľmi pozitívneho efektu, kvôli ktorému si produkt kupujeme.


Preto nám orientácia v jednotlivých zložkách môže pomôcť zistiť, ktoré látky nám v produkte vyhovujú, na ktoré si dať radšej pozor atď. Ja si plánujem založiť zápisník, kde si k zložkám, ktoré sa často vyskytujú v produktoch, ktoré používam, napíšem ich funkciu/účinok/pôvod/prípadné riziko, aby som sa k informáciám mohla kedykoľvek vrátiť. A v tom mi rozbory na lakrem.sk určite pomôžu, keďže informácie nebudem musieť hľadať na zahraničných stránkach. 


Aby ste mali o stránke lepšiu predstavu, prikladám odkaz na kategóriu odličovacích produktov , kde ich nájdete zoradené podľa dosiahnutého hodnotenia. Po kliknutí na konkrétny produkt sa už dostanete k všetkým vyššie spomínaným informáciám. Ja som zo stránky úprimne nadšená a verím, že vy v nej nájdete kopec užitočných informácií tiež! 

Ako trávite čas v karanténe vy?

A ako sa vám páči toto jednoduché jesenné líčenie?

Majte sa krásne a buďte zdraví!

8 komentárov: