utorok 8. decembra 2020

Tipy na kozmetické darčeky pre každý rozpočet

Krásny deň vám prajem! Keďže sa blížia Vianoce a s nimi aj výber darčekov pre našich blízkych, rozhodla som sa pripraviť článok na inšpiráciu, ak máte v pláne hľadať darčeky práve v beauty sfére. Darčeky rozdelím do troch cenových kategórií, aby ste sa mohli inšpirovať, či už chcete vybrať a podarovať len niečo menšie alebo vám rozpočet dovolí vybrať darček aj z vyššej cenovej kategórie. Tak poďme na to!

Inšpiráciu som hľadala na webových stránkach Douglas, keďže ponuku majú obrovskú a chcela som, aby bolo možné kúpiť všetky produkty na jednom mieste. 

1. L'Oréal Paris Paradise Extatic mascara - túto riasenku som mala pred pár rokmi keď bola na našom trhu novinkou a bola som z nej nadšená a kedykoľvek by som sa k nej vrátila. Moju celú recenziu si môžete prečítať tu.

2. Tangle Teezer - kefy na vlasy tejto značky už pravdepodobne poznáte. Ja mám ich tri varianty a nikdy ma nesklamali. Rozčesávajú rýchlo, bezbolestne a navyše majú krásny dizajn. V ponuke sú kompaktnejšie kefy vhodné aj na cesty, ale taktiež špeciálne na rozčesávanie mokrých vlasov.

3. Dermacol 5 Days Stay Gel Effect lak na nechty - ak plánujete obdarovať niekoho, kto si lakuje nechty, tak odporúčam pozrieť na tieto laky od Dermacol. Ľahko sa s nimi pracuje, dobre kryjú, majú veľké balenie a slušnú výdrž, takže ako sa hovorí, za málo peňazí dostanete veľa muziky :)

1. Urban Decay Naked Basics 2 - jedna z mojich najobľúbenejších paletiek! Je skladná, praktická a naozaj využiteľná. Obsahuje 6 nude odtieňov v studenšej farebnej škále a dá sa využiť samostatne na denné aj večerné matné líčenie ale taktiež použiť jednotlivé tiene ako prechodové pri výraznejších farebných lookoch. 

2. MAC rúž na pery - MAC je overená klasika a čo sa týka rúžov, patria k mojim najpoužívanejším. Vyberať môžete z veľkého množstva finišov a ešte väčšieho množstva odtieňov. Ak by ste sa chceli inšpirovať vo výbere, môžete si prečítať môj nedávny článok, kde som sa venovala rúžom MAC v neutrálnych/ružových odtieňoch

3. Urban Decay All Nighter fixačný sprej - ak hľadáte darček pre niekoho, kto si na líčení dáva naozaj záležať, tak fixačným sprejom určite potešíte. Tento konkrétne má jemný rozprašovať a na pleti ho vôbec necítiť, ale za to splní čo sľubuje a makeup vydrží v super stave omnoho dlhšie.

1. Foreo Luna Mini 3 - Foreo som vyskúšala prvýkrát začiatkom minulého roka a odvtedy ho používam každý deň pri večernom čistení pleti, čo svedčí o tom, že som naozaj spokojná. Pleť a najmä póry sú omnoho čistejšie a menšie a taktiež produkty, ktoré následne použijem sa ľahšie a rýchlejšie vstrebávajú. O mojom Foreo Luna Mini 3 som písala aj kompletnú recenziu, tak ak vás zaujalo, prečítať si ju môžete v tomto článku.

2. Zoeva štetce - kvalitné štetce na líčenie sú základom toho, aby líčenie vyzeralo naozaj pekne, takže určite sa do nich oplatí trošku investovať. Kvalitné štetce totiž vydržia roky a stále budú slúžiť rovnako. Ja mám od Zoeva sadu Pink Elements, ktorá obsahuje tri štetce na tvár a päť štetcov na oči/obočie a všetky využívam naplno! Bola to jedna z mojich naj kozmetických investícií. Sadu Zoeva Pink Elements mám už cca 6 rokov a na ich kvalite a vzhľade sa nič nezmenilo, čo myslím, hovorí samé za seba. Potešilo ma, že konkrétne táto sada je stále v ponuke, ale vybrať si môžete aj z množstva iných, či už väčších alebo menších a taktiež sa dajú kúpiť štetce aj samostatne. Moju podrobnú recenziu na Zoeva štetcov nájdete tu

3. Chloé Nomade Absolu de Parfum - tento rok sa mi do rúk dostalo viacero skvelých vôní (výber mojich naj nájdete tu), ale ak by som mala vybrať jednu jedinú, bola by to práve táto. Je intenzívna, neotrelá, ženská a na chladnejšie obdobie ako stvorená. 

Ako ste na tom s vianočnými darčekmi tento rok vy?

Začali ste práve nakupovať alebo máte naopak už všetko pripravené?

A nezabúdajte, že ak vám to situácia nedovoľuje, najkrajší darček niekomu venujete svojou prítomnosťou!

2 komentáre:

  1. Krásné dárky jsi vybrala. Já už mám všechny dárky koupené a kosmetika mezi nimi nechybí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť