nedeľa 9. apríla 2017

L'Oréal Pure Clay čistiace masky na tvár

Ahojte! Masky zažívajú v poslednej dobe veľký boom a momentálne s nimi prichádzajú takmer všetky kozmetické firmy. Musím ale povedať, že najväčší rozruch spravili podľa mňa práve L'Oréal Pure Clay Mask. Možno už len preto, že sú v troch farbách, čo zaujme na prvý pohľad a zároveň to robí aplikáciu oveľa zábavnejšou. Ja som na masky celkom maniak, mám ich doma nespočetné množstvo, s rôznymi účinkami, textúrami, vôňami... Takže ma ani tieto logicky nenechali chladnou :) Aké teda sú a čo od nich môžeme očakávať?


Masky sa nachádazjú v sklenených kelímkoch, čo je príjemná zmena oproti tubám, v ktorých má masky väčšina značiek. Nanášať si ich môžete pomocou prstov alebo plochým štetcom, ako vám to viac vyhovuje. Objem je 50 ml a cena jedného balenia sa pohybuje okolo 10 €.



Všetky masky sú ílové a v základe čistiace, ale vďaka pridaným zložkám sa rozlišujú na červenú rozjasňujúcu s peelingovým efektom a obsahom výťažku z červených rias, čiernu detoxikačnú s aktívnym uhlím a zelenú čistiacu s výťažkom z eukalyptu. Používať sa môžu samostatne alebo aj spolu, podľa toho, na ktorej časti tváre chcete aký efekt alebo ich môžete kombinovať aj len tak, pre zábavu. Čierna a hlavne zelená sú veľmi sťahujúce a naozaj vhodné aj pre rozšírené póry a mastnejšiu pleť. Červená je naopak jemnejšia a nesťahuje, takže by som ju odporúčala aj na pleť suchú, ktorá je ale mdlá a nevýrazná, keďže táto maska má práve prívlastok "glow"! Na pleti ich nechávam pôsobiť zhruba 10 minút a následne ich zmyjem vlažnou vodou. Pri pravidelnom používani je pleť naozaj jemnejšia a póry sú čistejšie a menšie, takže pre mňa účel plnia a určite v ich používaní budem pokračovať.



Aké masky používate vy?

Skúšali ste už tieto?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. skúsila by som zelenú na moju mastnejšiu T zónu, ale možno aj čiernu..i keď viac ma láka tá zelená :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyskúšala by som, ajkeď na tieto masky čítam/ sledujem fakt rozporuplné recenzie, a skôr negatívne. Ale ajtak ma to láka :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam tiez vsetke a velmi som si ich oblubila :)

    OdpovedaťOdstrániť