streda 21. novembra 2018

Kozmetické novinky Mary Kay

Ahojte! Uvádzanie noviniek od značky Mary Kay býva vždy veľmi príjemné a mrzelo ma, že som sa naposledy nemohla zúčastniť, avšak z marketingu boli také milé, že ma nechali vybrať si z nových produktov tie, ktoré ma zaujali najviac a zaslali mi ich na vyskúšanie. A tak vám dnes môžem priniesť túto recenziu a povedať vám na vybrané novinky svoj názor.


Môj výber vidíte na prvej fotke, ale postupne vám ku každému z produktov poviem viac. Parfumová voda Love Fearlessly ma zaujala hlavne flakónom a jeho farbou, takže som sa ju rozhodla vyskúšať bez toho, aby som predom vedela, ako vonia. Našťastie mi však sadla a nosím ju v tieto jesenné dni rada a určite bude skvelá aj na zimu. Je kvetinová, avšak výraznejšia, pokojne vhodná aj na večer. V zložení nájdete napríklad ružové korenie, mandarínku, pivonku, jazmín, santalové drevo a pižmo. 



S aktuálnymi novinkami sa rozrástla aj ponuka očných tieňov. V štvorkombinácii prichádzajú dve paletky, pričom ja som si vybrala tú s názvom Romance Revival. Obsahuje matný studený taupe prechodový tieň, jeden rozjasňujúci vhodný do vnútorného kútika aj pod obočie a dva krásne metalické, oranžovočervený a tmavobaklažánový. Pigmentácia je stredná až vyššia, len najbledší tieň si myslím, že by mohol byť pigmentovaný viac. Na tieňovanie sú vhodné aj pre začiatočníkov, netvoria fľaky, ľahko vytvoríte prechody a v tomto praktickom balení je paletka vhodná aj na cestovanie a tvorbu denných aj večerných líčení. 


V novinkách som sa veľmi potešila gélovým linkám, lebo tie sa v stálej ponuke nenachádzajú. Pred pár rokmi som vyskúšala čierne v tomto istom balení a boli perfektné, vôbec nevysychali a vydržali mi veľmi dlho! Preto som tentokrát vyskúšala odtieň Espresso Ink, čo je tmavohnedá (farba v kelímku sa mi zdala najprv pomerne svetlá a teplá, ale na oku je to klasická univerzálna tmavohnedá), ktorá je na denné líčenia podľa mňa ešte vhodnejšia než čierna, takže ju budem používať určite veľmi často. Textúra je príjemne krémova a skvelo pigmentovaná, takže krásne linky urobíte jedným-dvoma ťahmi! Ak by ste nemali doma štetec na gélové linky, tak v balení nájdete tento maličký.



V novinkách nechýba ani gél na obočie, v tomto prípade by som ho skôr nazvala farbou na obočie. Ako vidíte, na aplikáciu slúži malá kefička, ktorá mi veľkosťou vyhovuje, naberá však na môj vkus príliš veľa farby, takže mi bude viac sedieť, až keď sa trochu minie. Obočie ale naozaj veľmi pekne farebne vyplní aj zafixuje, takže drží v takom tvare, do akého si ho upravíte. Ja ju mám v odtieni Dark Blonde, ktorý mi k mojej farbe vlasov aj obočia sadol akurát. 


A ako to už u mňa býva zvykom, k recenzií patrí aj líčenie. Vidíte v ňom použité všetky 4 tiene z paletky Romance Revival, hnedú gélovú linku Espresso Ink a taktiež gél na obočie v odtieni Dark Blonde.



Čo na toto líčenie hovoríte?

Ktoré z produktov vás zaujali najviac?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Líčení je jako vždy krásné. Úplně nejvíce mě zaujal gel na obočí a parfém. Taky se mi moc líbí ten flakónek.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Ten flakónik sa im teraz naozaj veľmi podaril :)

      Odstrániť
  2. krásne líčenie si s týmito novinkami spravila :) hlavne tieniky sú pekné jesenné :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika :)) Tie tiene sú na toto obdobie ako robené :)

      Odstrániť